Любовен уикенд хороскоп за 26-27 май


Любовен уикенд хороскоп за 26-27 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През почивните дни комуникацията между вас и половинката ще върви гладко, но въпреки това не злоупотребявайте с доверието и търпението му.

Телец

Бъдете търпеливи, защото уикендът определено не е "вашият". Останете се у дома и не правете грандиозни планове, които и без това надали ще изпълните.

Близнаци

Ако имате сериозен човек до себе си, той може да се почувства пренебрегнат. Потърсете повече романтика през уикенда, за да запълните пропуските.

Рак

Възможно е между вас и партньора да се усеща напрежение. Не е изключено това до доведе и до проблеми в сексуалния живот.

Лъв

Чувствате се приповдигнати от някаква възможност за пътуване с любимия човек, която се очертава. Това е вашето романтично бягство и време да се съсредоточите върху връзката ви.

Дева

През тези дни ще ви бъде по-леко да говорите за отношенията си с половинката. Ще се подобри и сексуалният ви живот, така че се възползвайте.

Везни

Бъдете открити, но по деликатен начин. Опитайте се не само да говорите в диалога, но и да бъдете добър слушател.

Скорпион

Въпреки напрегнатите дни, предстоящите почивни такива ще помогнат за стоплянето на взаимоотношенията с любимия човек. Ще изгладите стари недоразумения.

Стрелец

Някои Стрелци е възможно да сложат край на връзката си, а други да срещнат нова любов. Каквото и да се случи, бъдете по-смели и решителни.

Козирог

Дайте свобода на романтиката във връзката си, защото дните се очертават благоприятни за емоционални преживявания. Вземете свещи, пригответе вкусна вечеря, изберете хубав филм.

Водолей

Помислете дали и с какво е добре да направите взаимни компромиси, защото се чувствате разочаровани и депресирани.

Риби

Ще се насладите на истинска хармония между вас и любимия човек. Всичко изглежда безоблачно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама