Любовен уикенд хороскоп за 11-12 февруари 2023


Любовен уикенд хороскоп за 11-12 февруари 2023
Снимка: iStock

Овен

Спокойствието във връзката е застрашено, но би могло бързо да се възвърне, ако оставите злопаметността си да излезе в „отпуска“. Правилата, които се опитвате да наложите във връзката, ще ви изгираят лоша шега.

Телец

Дори и да не почитате празника на влюбените, Свети Валентин ви предлага възможност да комбинирате страст, романтика и приятелство - трите стълба, които определено гарантират щастие в любовта.

Близнаци

Настроението ви ще бъде перфектно, сякаш в унисон с емоциите около празника. През този уикенд задачата ви е да се фокусирате преди всичко върху себе си, но това няма да е за сметка на любовта, по-скоро ще ги комбинирате успешно.

Вижте още: Как всяка зодия си представя перфектния Свети Валентин

Рак

Започнали сте да се вълнувате изключително много от духовната страна на връзката ви, загърбвайки светската показност. Това е много положителна промяна от ваша страна, защото ще почувствате истинска близост.

Лъв

Връзката ви се струва различна от всичко, което сте преживявали до този момент с бивши партньори. Това колкото ви радва, толкова и ви плаши. Не позволявайте на страха от непознатото да помрачи еуфорията ви.

Дева

В любовен план почивните дни обещават да ви припомнят емоциите от началото на връзката. Опитайте се да потърсите някое тихо и спокойно местенце за кратко бягство от реалността, а пък и какво по-хубаво от подранило честване на Деня на влюбените.

Везни

Възможно е да възникнат неразбирателства, предизвикани от финансови проблеми. По-добре избягвайте задълбочените разговори, защото колкото и да се опитвате да спазвате добрия тон, ще кажете неща, които не мислите.

Скорпион

Уикендът е подходящ за обсъждане на важни житейски въпроси като брак, деца или жилище. Дори и най-неприятната тема на разговор ще бъде гладко и спокойно коментирана, защото няма да е необходимо да се опитвате да контролирате емоциите си.

Стрелец

Ако в любовния ви живот съществуват ситуации и грешки, за които съжалявате, сега е най-подходящият момент да ги поправите или просто да поискате прошка. Може би няма да постигнете пълно удовлетворение, но резултатът определено ще е

Козирог

Климатът в любовния ви живот ще бъде доста хладен. Най-добре се опитайте да се изолирате емоционално от партньора, за да не кажете неща, които не мислите.

Вижте още: Тези 5 зодии трябва да внимават в любовта до края на февруари

Водолей

Ако има наболели проблеми във връзката, не се опитвайте да ги „заметете под чергата“. Връзката ви има реален шанс да стане по-устойчива и хармонична, ако преодолеете различията.

Риби

Опитайте се поне за момент да „влезете в обувките“ на половинката. На обвързаните това ще помогне да намерят път към примирие и постигане на топлина и близост за дълъг период от време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама