Любовен годишен хороскоп за 2022


Любовен годишен хороскоп за 2022
Снимка: iStock/Guliver

Според астрологичните прогнози 2022 година ще бъде по-добра, но и по-динамична от 2021 година във всяко отношение. Трябва да бъдем внимателни и да се адаптираме както към радостта, така и към напрежението. Ето какво да очаква всеки знак в любовта.

Овен

Очаква ви много приятен период в личния живот. Обърнете внимание на способността да споделяте с партньора си. Сведете конфликтите до минимум, направете резолюция и ще видите, че налагането над партньора никога не ви е носило успех. 

Телец

Тази година няма да бъде твърде натоварена по отношение на личния живот, защото просто няма да му обърне внимание заради натоварения си график.

Близнаци

Първата половина на годината ще бъде особено добра за изграждането на силен и дългосрочен съюз. Възможно е да преживеете разочарование в любовта. Не издигайте стени около сърцето си, когато се чувствате неразбрани. Научете се да бъдете "по-събрани" - емоционално и психологически.

Рак

Тази година ви дава възможност да се погрижите за себе си и да се подготвите за бъдещи любовни успехи. Планетите ще ви помогнат да надграждате като двойка, само ако се научите да работите в екип. Оставете манипулацията в миналото.

Лъв

Годината ще бъде трудна, хаотична, наситена със събития и интересна. Появата на нов член в семейството или пробив в кариерата - това са само част от изненадите на 2022 година.

Дева

Звездите са ви подготвили приятни изненади в личния живот. Не е изключено да срещнете любовта на необичайно място. Научете се да бъдете по-активни във връзката си - да планирате, да поемате инициативата, да изненадвате.

 

Везни

Ако планирате брак или дори развод, това е вашата година. Звездите ще са на ваша страна. Разбира се, ще има борба за власт и малко напрежение, но това сякаш ще ви изкара от летаргията, в която често попадате.

Скорпион

Скорпионите ще бъдат привлечени от тайнствени любовни връзки и интриги. Въздържайте се от изневяра и обърнете повече внимание на вече съществуващия съюз.

Стрелец

Годината ще бъде спокойна за представителите на вашия знак. Помислете първо за финансите си и след това за любовта.

Козирог

Вихрен романс може да влезе в живота ви, но заедно с ярките емоции ще се появят и фатални страсти. Бъдете внимателни и се опитайте да се контролирате.

Водолей

Водолеите, които все още не са узаконили връзката си, на практика ще бъдат принудени да го направят през тази година. Особено трудно ще бъде за силните представители на знака, които са мечтали да останат свободни за по-дълго.

Риби

Спокойствие очаква Рибите. Самотните от вас няма да жадуват за нова връзка. Оставете се по течението. Юни и септември ще бъдат критични за обвързаните Риби, но ако запазят самоолбадание, всичко ще бъде преодоляно към ноември.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама