Любовен цитат за 9 септември 2024 според зодията


Любовен цитат за 9 септември 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какъв е вашият любовен цитат за днес, 9 септември 2024, според зодията.

Овен

"Хората мислят, че сродната ти душа е твоята перфектна половинка. Това е, което всички искат. Но истината е, че сродната ти душа е твоето огледало. Човекът, който ти показва истинската ти същност и всичко в нея, което те дърпа назад. Човекът, който те кара да обърнеш внимание на себе си, за да може да промениш живота си."

"Яж, моли се и обичай", Елизабет Гилбърт

Телец

"Любовта е много опасно състояние. Човек става безразсъден и сякаш обръща гръб на живота си и на всичко, което е смятал за важно. А тя дори не е чак толкова приятна. Не знам кой по дяволите би искал да живее по този начин – да не може да изтрае и час без присъствието на някого."

Колин Фърт

Близнаци

"Най-голямото нещо, което някога ще научите, е просто да обичате и да бъдете обичани в замяна."

"Мулен Руж"

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 9 - 15 септември 2024

Рак

"Ако обичате, но не ви обичат, откажете се. Ако ви обичат, но вие не обичате – премислете отново. Ако любовта е взаимна – борете се!"

Ошо

Лъв

"Има легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание. Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла чучулигата и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва заслушан и дори Бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка... или поне така е според легендата."

"Птиците умират сами", Колийн Маккълоу

Дева

"В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва."

Димитър Талев

Везни

"Някой винаги чака някого, а другият никога не се завръща у дома. Винаги някой обича някого малко повече, отколкото е обичан и след време този някой изпитва желание да унищожи другия, за да не му причинява болка."

Рей Бредбъри

Вижте още: Как да привлечете добра карма според зодията ви

Скорпион

"Любовта е всичко, което е напукано, за да бъдете. Ето защо хората са толкова цинични за това... Наистина си заслужава да се бориш за това, рискуваш всичко за... И проблемът е, че ако не рискуваш всичко, рискуваш още повече."

Ерика Джонг

Стрелец

"Любов е специална дума и я използвам само когато наистина я имам предвид. Ако изричаш тази дума твърде често, тя става евтина"

Рей Чарлз

Козирог

"Когато обичаме, ние винаги се стремим да станем по-добри от нас. Когато се стремим да станем по-добри от нас, всичко около нас също се подобрява."

"Алхимикът", Паулу Коелю

Водолей

"Навлизаме в любовта не като откриваме перфектния човек, а като се учим да виждаме несъвършения човек перфектно."

Анджелина Джоли

Риби

"Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред."

Кари Брадшоу, "Сексът и градът"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама