Любовен цитат за 30 септември 2024 според зодията


Любовен цитат за 30 септември 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какъв е вашият любовен цитат за днес, 30 септември 2024, според зодията.

Овен

"И все пак, от време на време ще се сещаш за нея. Вечер, когато нещо ти тежи и искаш да ѝ го разкажеш или сутрин - посягайки към телефона, но знаейки, че вече нямаш дори моралното право да ѝ се обадиш. И все пак от време на време ще се нуждаеш от нея - ей така… Просто, за да помълчите…" 

Чарлс Буковски

Телец

"Мисля, че съвършенството на любовта е, че тя не е съвършена."

Тейлър Суифт

Близнаци

"Някои смятат, че любовта може да се измери с количеството пеперуди в корема им. Други смятат, че любовта може да бъде измерена в букети цветя или с помощта на думите "завинаги". Но любовта може наистина да се измерва само с действия. Това може да е малко нещо, като например обелване на портокал за човек, когото обичате, защото знаете, че не им харесва да го правят."

Мариан Кийс

Вижте още: Големият Таро хороскоп за ОКТОМВРИ 2024 за всяка зодия

Рак

"И заживели щастливо до края на дните си не е приказка. Това е избор."

Фауна Уивър

Лъв

"Щастлив е човекът, който намери истински приятел, а далеч по-щастлив е този, който намери този истински приятел в жена си."

Франц Шуберт

Лъв

"Всяка истинска любов и приятелство са разказ за неочаквано преобразяване. Ако преди да обикнем и след като сме обичали, сме същите, значи не сме обичали достатъчно."

"Любов", Елиф Шафак

Дева

"Можете да затворите очите си за неща, които не искате да видите, но не можете да затворите сърцето си за неща, които не искате да чувствате."

Джони Деп

Везни

"В твоята светлина се научавам да обичам. В твоята красота, как да правиш стихове. Танцуваш в гърдите ми, където никой не те вижда, но понякога го виждам и тази гледка се превръща в това изкуство."

Руми

Вижте още: Големи промени в любовта за тези зодии през есен 2024

Скорпион

"Ако откриеш цвете, не го късай. Защото ако го скъсаш, то ще умре и ще престане да бъде това, което обичаш. Затова ако обичаш едно цвете, просто го остави. Любовта не е притежание. Любовта е признателност, че този, когото обичаш, го има."

Ошо

Стрелец

"Когато обичаш, ти се иска да правиш неща за любовта. Иска ти се да се жертваш. Иска ти се да служиш."

Ърнест Хемингуей

Козирог

"Раждаме се сами, живеем сами, умираме сами. Само чрез нашата любов и приятелство можем да създадем илюзията за момента, че не сме сами."

Орсън Уелс

Водолей

"Когато сме влюбени, ние си изглеждаме доста различни от това, което бяхме преди."

Блез Паскал

Риби

"Страхувам се да изляза от тази стая и никога да не се чувствам през целия си живот така, както се чувствам, когато съм с теб."

"Мръсни танци"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама