Любовен цитат за 18 октомври 2024 според зодията


Любовен цитат за 18 октомври 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какъв е вашият любовен цитат за днес, 18 октомври 2024, според зодията.

Овен

"За всяка любов има някъде сърце, което да я получи".

Иван Панин

Телец

"- Не ме ли обичаш? - Повече от вчера и по-малко от утре, както пише по картичките, които купуваме от книжарниците. Да, обичам те. Всъщност съм лудо влюбена, дори започвам да мисля дали да не си сменя жилището и да дойда в този огромен и самотен апартамент - но винаги, когато заговоря за това, ти си този, който сменя... темата. Въпреки това забравям за нараненото си самолюбие и намеквам колко хубаво би било да живеем заедно, а ти ми отговаряш, че още е рано, и аз си мисля, че може би се боиш да не ме изгубиш, както изгуби Естер, или че още чакаш завръщането и, или че няма да разполагаш повече със свободата си, страхуваш се да останеш сам, но се страхуваш и да живееш с някого - с други думи - връзката ни е истинска лудост. Но след като ме питаш, ще ти отговоря: много те обичам!"

"Захир", Паулу Коелю

Близнаци

"Няма смешна обич на тоя свят, има грешна обич, има нещастна обич, има истинска или въображаема и всяка от тях е едно от малките чудеса на живота."

"Нощем с белите коне", Павел Вежинов

Вижте още: 4 зодии, които трябва да поставят себе си на първо място преди края на 2024

Рак

"Който е узрял да танцува, той е узрял и да се влюби."

Джейн Остин

Лъв

"Мина време, бях с много жени и когато ставах прекалено близък с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях - да, ще те помня! Но тази, която никога няма да забравя е тази, която никога не попита."

"Малена"

Лъв

"Истинската любов не идва чрез намирането на перфектния човек, а като се научим да виждаме перфектно несъвършен човек."

Джейсън Джордан

Дева

"Никога не съм правила усилия, за да получа любов. Защото ще получа трофей. Любовта трябва да е лесна и да идва сама. Другото е преследване и изнасилване, което завършва със самоубийство или в най-добрия случай с рецепта за по-силни успокоителни."

Вивиан Уестууд

Везни

"Нима смятате, че нощем в леглото те утешава мисълта, че си обичана от половината свят?! Половината свят е едно нищо, когато не те обича точно Той!"

Бриджит Бардо

Вижте още: 4 зодии, които са на път да се сблъскат с най-голямата си промяна

Скорпион

"Мъжът е погълнат от мига, а жената търси продължението. Но при сближаването на двамата може би се получава истинското време, пълното: мъжът ме кара да усетя мига, а аз го заставям да се влее в продължението на мига. Само двама, мъж и жена, които се обичат, могат да почувствуват времето в неговата мигновеност и продължителност."

Блага Димитрова

Стрелец

"Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден."

Камен Донев

Козирог

"Незрялата любов казва: "Обичам те, защото имам нужда от теб". Зрялата любов казва: "Имам нужда от теб, защото те обича"."

Ерих Фром

Водолей

"Не любовта кара живота да се движи напред. Любовта прави живота значим и смислен."

Франклин Джоунс

Риби

"Нито висока интелигентност, нито въображение, дори и двете заедно не правят гения. Любов, любов и любов - това е душата на гения." 

Волфганг Амадеус Моцарт

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама