Кой герой на Дисни сте според зодиакалния ви знак


Кой герой на Дисни сте според зодиакалния ви знак
Снимка: iStock

Научете кой герой от приказките на "Дисни" най-много ви подхожда според зодиакалния ви знак.

Овен: Жасмин

Вие сте момиче на приключенията. Може да сте нетърпеливи и сприхави, мразите да ви ЛЪЖАТ. Проактивни сте и обикновено поемате лидерска роля. Мразите да ви казват какво да правите, особено мъж. Ако не сте съгласни с правилата, те са предназначени да бъдат нарушавани. Тъй като баща ѝ каза: "Законът гласи, че трябва да се омъжиш за принц до 21-ия си рожден ден", Жасмин отговори "Законът е грешен".

Телец: Камбанка

Телецът е най-надеждният знак. Никой не е по-надежден от помощника на Питър Пан. Невероятно отдадени сте. Вие сте емоционални и бихте искали повече признание. Силно ангажирани сте, но понякога може да изглеждате упорити. Може да бъдете притежателни и мразите промяната. Точно като Питър Пан, искате всичко да остане същото и да останете в Невърленд завинаги.

Близнаци: Алиса в страната на чудесата

Вие сте на някакво следващо ниво и всички искат да купонясват с вас. Невероятно социални сте и обичате да бъдете заобиколени от вълнуващи хора. Харесва ви да се срещате с нови хора, но често лесно изчезвате. Вашият знак е близнак и понякога ви се струва, че живеете в два различни свята. Склонни сте да се изгубите в търсене на следващото си приключение. Мразите да сте сами и затворени, а също рутината. Може да сте неспокойни, но сте изключително любопитни.

Рак: Пепеляшка

Знакът на домошаря сте. Вие сте трофейната домакиня. Платихте задълженията си, метене на комини и бърсане, сега е време да ги осребрите. Най-емоционалната зодия сте. Склонни сте да бъдете малко несигурни, поради което доведените ви сестри ходят навсякъде. Обичате да помагате на другите, но сте малко песимисти, когато става въпрос за вас самите. Вярвайте в себе си, Раци, и стъклената пантофка ще ви пасне!

Лъв: Нала

Въпреки че Симба може да е кралят на джунглата, той не би бил нищо без своята кралица. Вашата зодия е лъв, радвате се на вниманието и да заемате централно място. Имате нужда да се чувствате похвалени. Мразите да бъдете игнорирани или забравени и няма да понесете тази несправедливост. Имате силата да постигнете всичко, дори да си върнете Pride Rock. Понякога вашата гордост може да вземе най-доброто от вас, но вие винаги ще бъдете подготвени.

Дева: Бел

Вие сте перфекционисти в основата си. Невероятно трудолюбиви сте и ви се възхищават за това. От типа жени сте, които обичат да променят мъжете. Харесвате даден проект, но може невинаги да си заслужава! Може да бъдете прекалено осъдителни. Трудно ви е да запазите приятели, тъй като сте толкова критични: „Малък град, пълен с малки хора“. Невинаги всеки детайл трябва да е перфектен - в Звяра може да има красота.

Везни: Снежанка

Вие можете да живеете с цели 7 мъже, без да имате романтична връзка с нито един от тях. Всяко момиче ревнува от вас. Вие сте най-справедливата от всички тях. Като истинската природа на Везни, се разбирате с почти всички. Не много други хора могат да живеят със 7 различни личности толкова лесно, колкото можете вие. Склонни сте да се грижите за хармонията на другите, преди за собствената си. Може да сте твърде доверчиви към тези, които обичате. Понякога плащате цената за това и отхапвате отровна ябълка. Не всеки иска най-доброто за вас, Везни.

Скорпион: Мег от Херкулес

Скорпиони, вие сте склонни да бъдете дразнителите на зодиака. Подобно на Мег, вие сте били наранявани преди и няма да понесете това отново. Защитавате много сърцето си, което понякога може да има обратен ефект. Вие сте най-трудният знак за разбиране. Хората бързо се увличат по страстта и желанието ви, но не са склонни да останат. Въпреки че поставяте твърд фронт, можете да излезете като потайни и недоверчиви. Вие сте решени и ще направите всичко необходимо, за да спечелите. Скорпиони, вие обичате истината и да бъдете прави.

Стрелец: Аладин

Вие сте идеалисти със страхотно чувство за хумор. Наистина искате да направите всичко, което обещавате, но през повечето време не можете да го изпълните. Обичате свободата си и пътуванията, за щастие имате вълшебен килим, с който да се придвижвате. Вие сте хора, обичащи забавлението, склонни сте да бъдете прекалено оптимистични. Наистина се стремите към луксозен начин на живот, затова се правите на принцове. Живеете за преживявания и искате да видите "Цял нов свят“.

Козирог: Мулан

Козирозите са изключително трудолюбиви и техните постижения означават много за тях. Обичате да доказвате, че хората грешат, които не вярват във вас. Вие сте много отговорни и послушни. Семейните традиции и угаждането на другите са важни за вас, но все пак отстоявате това, в което вярвате. Не се страхувате от битка, защото винаги очаквате най-лошото. Имате безумно количество самоконтрол.

Водолей: Капитан Джак Спароу

Живеете, за да се борите за кауза, но сте толкова мистериозни през повечето време, че не можете да кажете на коя страна сте. Водолеите са прогресивни и оригинални, но са склонни да бъдат безкомпромисни. Имате страхотни приятели, които ви обичат, но през повечето време не могат да ви намерят. Вие сте призракът на зодиака. Харесвате времето си сами малко прекалено много, забравяте, че можете да нараните другите, когато сте толкова далеч. Като всеки пират, вие сте склонни да поставите приключението си над всичко останало.

Риби: Ариел

Знакът на бягството сте. Вие сте отчаян мечтател и просто искате да бъдете част от техния свят. Обичате водата, вашият знак е буквално риба. Склонни сте да сте прекалено доверчиви. Романтизирате всичко, влюбили сте се в мъж, когото дори не сте срещали в реалния живот. Имате размито чувство за реалност, но сте артистични и красиви. Вие сте интуитивни и можете да четете други. Живеете в свят, в който бихме искали да вярваме.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


  • Таро карта за всяка зодия за 6 юли 2024...
    Таро карта за всяка зодия за 6 юли 2024

    Научете вашата Таро карта за тази събота, 6 юли 2024, според зодията.  Овен Карта Таро: Умереност Тази карта ви приветства да намерите баланс и умереност във всички области на живота. Вдъхновява ви да подхождате към нещата в живота си с цяло сърце, намерение и ангажираност. Започнете да се...

  • Късметче за всяка зодия за 6 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 6 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за тази събота, 6 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Ново приятелство, което ще остане за цял живот. Телец Някой ще ви признае чувствата си. Вижте още: Най-важният урок за всяка зодия за ЮЛИ 2024 Близнаци Магията на позитивните мисли прави чудеса....

  • Хороскоп за днес, 6 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 6 юли 2024

    Научете какво ви очаква тази събота, 6 юли 2024, според зодията.  Овен Днес, Овни, Марс влияе върху вашата комуникационна сфера, насърчавайки динамични разговори и дебати. Денят е отличен за преговори или изразяване на вашите идеи. Имайте предвид склонността да бъдете прекалено агресивни;...

  • Късметче за всяка зодия за 8 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 8 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този понеделник, 8 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен На работа ще се случват чудеса, може би в парички, а може би в... Телец Обаждане, което ще промени някои неща в живота ви - към положителна насока. Вижте още: Какво трябва да чуе всяка зодия преди края...

  • Това са най-сантименталните зодии...
    Това са най-сантименталните зодии

    Ето това са зодиите, които са изключително чувствителни и нежни в отношенията си. Риби Не е изненада, че сте в този списък, Риби. Вие сте идеалисти, безнадеждни романтици и сте привлечени от хора със силни емоции като вас. Вашата креативност наистина влиза в игра, когато става въпрос за вашата...

  • Хороскоп за днес, 8 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 8 юли 2024

    Научете какво ви очаква този понеделник, 8 юли 2024, според зодията.  Овен Днес, Овни, космосът ви насърчава да поемете водеща роля в професионалния си живот. Положителното изравняване на Венера с Марс засилва вашата креативност и лидерски умения. Това е отлично време за стартиране на нови...

виж всички виж всички
Реклама