Какво трябва да чуе всяка зодия преди края на юли 2024


Какво трябва да чуе всяка зодия преди края на юли 2024
Снимка: iStock

Научете какво е важно да чуете и разберете през юли 2024 според зодиакалния ви знак.

Овен

Когато светът се чувства тъмен, потърсете светлината. Лесно е да се огледате около себе си и да кажете: "Така е и така ще бъде винаги". Но каква е ползата от това? Добре е да се чувствате унили от ситуацията си, но не се давете в нея. Отстъпете назад и намерете по-добър начин. Вземете под внимание всички причини, поради които имате надежда. Обърнете внимание на нещата, които все още могат да ви накарат да се усмихнете.

Телец

Когато сте били разбити, може да почувствате необходимостта да се опитате да се съберете отново точно както сте били. За съжаление, лечението не работи по този начин. Травмата ще изкриви счупените парчета; трудностите ще откъснат твърде много. Никога няма да си паснете по един и същи начин, но това е добре. Ще намерите нови начини да сглобите парчетата и може да не изглежда както преди, но няма да бъде по-малко красиво.

Вижте още: Най-важният урок за всяка зодия за ЮЛИ 2024

Близнаци

Всеки път, когато паднете, ставайте отново. Отново и отново изберете да се върнете. Когато погледнете назад към миналото си, първото нещо, което си спомняте, може да са моментите, в които сте се спъвали, препъвали или сте били бутнати на земята. Но в тези моменти си напомнете, че най-важната част от вашата история е, че всеки път сте се изправяли отново на крака, изтупвали сте праха и сте избирали да упорствате. Това говори повече за вас от всичко друго.

Рак

Винаги ще има версии на себе си, които бихте искали да сте могли да станете. Винаги ще има съжаления или "какво, ако". Но истината е, че няма смисъл да агонизираме какво е могло да бъде, само какво би могло да бъде. Не можете да промените миналото, но имате силата да промените бъдещето си. Не забравяйте, че вие ​​постоянно избирате кой ще бъдете един ден.

Лъв

Понякога да бъдете напълно себе си означава невинаги да сте най-желаният, най-милият, най-интересният – но това може да е нещо добро. Когато се опитвате толкова много да бъдете всички тези неща, рискувате да загубите частиците от себе си, които наистина имат значение. В крайна сметка няма значение как светът ви вижда, ако всъщност не сте вие. Важното е, че сте някой, с когото се гордеете и някой, когото харесвате.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за ЮЛИ 2024

Дева

Чувството да бъдете избрани е красиво. Ако обаче винаги чакате някой друг да направи първата крачка, вие попадате в капана да оставите живота си да ви се случи. И истината е, че може никога да нямате живота, който винаги сте искали, ако винаги чакате да бъдете желаното лице.

Везни

Можете да преследвате миналото колкото искате, но не забравяйте, че когато го правите, вие само се движите назад. Повторното проследяване на стъпките ви няма да ви отведе до нова дестинация, а просто ще ви напомня за пътя, който вече сте покрили. Изборът да продължите напред може да бъде ужасяващ – особено ако е в неизследвана територия – но никога няма да разберете какво ви очаква, ако винаги гледате през рамо, търсейки призраците на това, което е било.

Скорпион

Вие сте най-добрият, когато си позволите да се трансформирате. Това, което сте днес, не е това, което сте били вчера, и това е добре. Позволено ви е да растете. Имате право да научите и да промените решението си. Не се самонаказвайте, че невинаги знаете по-добре или че сте станали жертва на вашето невежество. Разпитвайте за нещата, които нямат смисъл, и потърсете отговори, които могат да променят гледната ви точка. Ще се провалите само ако решите да си затворите очите просто защото не искате да оспорвате собствените си възгледи.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късметчето си за ЮЛИ 2024

Стрелец

Хората невинаги ще ви дават заслуженото. Това не означава, че не вършите добре работата си или че не сте достойни за похвала. Хората може да ви разберат погрешно или да ви подценят, но нищо от това не означава нищо, ако имате вяра в себе си. Знайте своята стойност и не се страхувайте да я покажете на другите. Когато вярвате в себе си, е много по-лесно и за другите да ви повярват.

Козирог

Проявяването на състрадание и разбиране към другите може да се стори трудно, ако това е нещо, което смятате, че не ви е показвано често. Трудно е да си позволите да бъдете отворени към другите, когато чувствате, че те просто са затръшнали вратата пред лицето ви. Но някой трябва да сложи край на цикъла на безразличието; можете да изберете да покажете на следващия човек повече любов и съпричастност, отколкото някога са ви предлагали. Вие можете да направите първата стъпка към превръщането на света в по-добро място.

Водолей

Рискувайте с оптимизма. Рискувайте с надеждата. Когато нещата изглеждат трудни, направете съзнателно усилие да си напомните, че всяка ситуация има светла страна. Потърсете хората, които искат да ви помогнат. Потърсете хората, които са рискували и са се измъкнали от другата страна. Нищо няма да се промени, ако първо не повярвате, че може.

Вижте още: 3 зодии, родени да бъдат кралски особи

Риби

Обичайте хората такива, каквито са, а не такива, каквито си ги представяте. Често сте романтик, но поради това е лесно да гледате на света през розови очила. Когато някой ви покаже кой е, не му се оправдавайте. Не се убеждавайте, че това е просто отклонение. Не прожектирайте това, което искате върху някого, само защото той желае да бъде вашето празно платно. В крайна сметка, ако не е автентично, наистина ли е любов?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама