Какви рискове трябва да поеме всяка зодия в средата на август


Какви рискове трябва да поеме всяка зодия в средата на август
Снимка: iStock

Съвпадът Марс-Юпитер на 14 август 2024 г. е астрономическо събитие, при което двете планети ще изглеждат плътно подравнени в небето. Астрологично това подравняване предполага, че средата на август е идеалното време за поемане на рискове, тъй като комбинацията от пионерската енергия на Марс и ентусиазма на Юпитер създава благоприятна среда за смели действия.

Всяка зодия ще бъде засегната по различен начин. Прочетете, за да научите кои рискове ще имат най-добри резултати за вас. 

Овен

Овенът никога не е склонен да рискува и това е особено вярно сега. Изразяването на презрение към глупава политика, обидна реч или остаряло отношение може да бъде освобождаващо за този знак. Ако това означава да поставят работата си на карта или да станат непопулярни сред голяма група хора, така да бъде. Това е по-добре, отколкото да стоят в гневно мълчание.

Телец

Най-добрият начин Телецът да използва съвпада Марс-Юпитер в своя полза е да преследва по-голямо материално богатство. Тази зодия може да поиска повишение, да кандидатства за по-високоплатена работа или да повиши цените на своите продукти и услуги. Важното е да получи това, което струва. 

Вижте още: 3 зодии, чиито ангели пазители най-много ще ги пазят до края на 2024

Близнаци

За да се възползват максимално от тази планетарна среща, Близнаците трябва да рискуват с появата си. Някои може да изберат да сменят прическата си. Други биха могли да се татуират. Възприемането на голяма промяна ще отвори лични и професионални врати, които преди са били затворени за тази зодия.

Рак

Към средата на месеца свръхсъвестните Раци ще се осмелят да преследват егоистичните си желания. Този период позволява на тази зодия да приеме нова философия, да промени здравето си или да се впусне в любовна афера. Да имаш скрит живот изважда най-доброто от Раците, които обичат безопасността на удобните убежища. Вместо да се наслаждава на период на тиха почивка обаче, Ракът ще работи усилено, за да постигне зашеметяваща трансформация.

Лъв

С риск да бъде подиграван, Лъвът е готов да оспори популярните предположения в средата на август. След спор със самоопределящ се експерт, тази зодия ще бъде тихо приближена от други, които тайно споделят техния скептицизъм. В този момент много Лъвове може да решат да започнат движение за подобряване на условията на труд, да сложат край на социално приетия тормоз или да променят ограничителен закон.

Дева

Големият скок в кариерата ще се отплати щедро на Девата. Докато тази зодия предпочита да прави малки, постепенни промени, съвпадът Марс-Юпитер ги вдъхновява да извършат огромна промяна. Дали това означава продажба на бизнес, който е станал скучен, напускане на сигурна работа за предприемачески усилия или получаване на висша степен е без значение. Най-после Девите са готови да пренебрегнат общоприетата мъдрост в името на професионалния успех (да не говорим за личното щастие).

Везни

Научаването за екстремни системи от вярвания, философии и начин на живот може да отвори очите на Везните този август. Докато хората, родени под знака на Везните, копнеят за баланс във всички неща, те също могат да се възползват от изследването на периферията на обществото. След дълбоко гмуркане по дадена тема, те може да излязат с по-голямо състрадание към приятели, роднини или колеги, които някога са изглеждали ексцентрични или възмутителни.

Скорпион

Чувственият Скорпион ще получи блажена възможност да задоволи сексуалното си желание. Стигането до крайности с партньор може да се почувства прекрасно при съвпада Марс-Юпитер през август, който се случва в 8-ия дом на интимността на Скорпиона. Необвързаните могат да се развихрят със секс играчки или да гледат порно. Колкото по-остро е удоволствието, толкова по-добре.

Вижте още: 3 зодии, които трябва да бъдат внимателни към лоши поличби до края на август 2024

Стрелец

Приветливият Стрелец няма да намери толкова лесно да се остави по течението в средата на август. Вместо да отстъпи грациозно на настойчив партньор, Стрелецът ще отблъсне. Това е хубаво нещо. Време е тази зодия да предизвика неписаните правила на близки отношения. Вместо автоматично да поемат цялата тежка работа, Стрелецът трябва да отдели време за самотни занимания, които му носят чиста радост.

Козирог

Въпреки че Козирозите извличат голяма утеха от рутината, те са предизвикани да променят ежедневните си графици. Импулсивното действие може да доведе до огромен напредък, особено в областта на работата и здравето. Дали това означава смяна на позицията или ядене само на сурови храни е без значение. Важно е да има промяна.

Водолей

Ако тази зодия захвърли вътрешните си предубеждения и покаже какво наистина чувства, една страстна връзка може да се появи. Водоносците трябва да се възползват от тази възможност да признаят, че са влюбени, да поискат среща или да направят предложение. За Водолеите, които не се интересуват от любов, те могат да се впуснат в смела творческа посока.

Риби

Създаването на стимулиращо убежище може да включва елемент на риск за Рибите. Това е така, защото тази зодия може да трябва да си намери собствено жилище, да изгони съквартирант или да се премести на далечно място. Дълбоко в себе си, Рибата знае от какво се нуждае, за да процъфтява. Като имат смелостта да защитават желанията си, Рибите ще преживеят огромен личен пробив. Всепроникващото чувство на изтощение ще изчезне, позволявайки на тази зодия да стане много по-продуктивна в областите, които харесва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама