Как да внесете повече магия в живота си според зодията


Как да внесете повече магия в живота си според зодията
Снимка: iStock

Научете какво трябва да направите, за да привлечете повече магия и изобилие в живота си според зодията

Овен

Разчитайте повече на това, което сърцето ви казва. Усетете пътя си, докато се движите. Има ситуации в живота, в които не трябва да разчитате толкова на това, което умът ви казва, а по-скоро на инстинктите си.. Доверете се на интуицията си, Овни.

Телец

Приемането, че нищо не може да остане същото завинаги, би поканило много повече изобилие и магия в живота ви. Като неподвижен земен знак на зодиака, вие намирате утеха в познанството и безопасността, дори в собствена вреда. Бъдете по-отворени към приемането на неизвестното. Опитайте нещо ново. Освободете се от нещата, за които трябва да работите толкова усилено, за да запазите. Запитайте се дали те наистина са предназначени за вас - дали може да има нещо повече за вас. Любов, цели, кариера, мечти, връзки - това са все неща, които непрекъснато се развиват. Не се страхувайте да изгорите всичко, когато вече не е в съответствие с вас. Винаги можете да се възстановите.

Вижте още: 3 зодии, които ще подобрят живота си до края на лято 2024

Близнаци

Спрете да влагате енергията си в неща, в които не намирате смисъл. Спрете да насочвате усилията си към това, което не ви носи радост. Направете повече място за нещата, които ви озаряват. Ако искате да поканите повече магия в живота си, тогава подхранвайте повече от този огън и тези страсти. Отделете време за заземяване и повторно центриране всеки път, когато започнете да чувствате, че се откъсвате от себе си. Освободете се от всички хора, емоции, вярвания, навици или мисловни модели, които пречат на растежа ви или затъмняват светлината ви. 

Рак

Бъдете по-смели, Раци! Движете се със самочувствие и самоувереност. Вярвайте в себе си и в своята визия. Поемете контрол над собствения си живот и спрете да се страхувате да стъпите в силата си. Утвърждавайте се повече. Не се страхувайте да изразявате своите мисли, идеи и емоции. Спрете да чакате животът да ви се случи и отидете там и го създайте. Бъдете упорити и безстрашни, когато трябва да преследвате амбициите си. Спрете да се отказвате от желанията си. 

Лъв

Във вас се крие цялата сила, от която се нуждаете за вашето щастие и удовлетворение. Спрете да позволявате на минали сърдечни болки и травми да диктуват как ще протече животът ви днес и утре. Вдъхновението, красотата и възможностите в този свят са навсякъде. Желаете ли да отворите очите си и да ги намерите? Не позволявайте на нищо, което е било преди, да ви ограби огъня. Доверете се, че Вселената винаги се грижи за вас и че нещата ще се наредят по начина, по който са предназначени. Погледнете нагоре към ярките светлини, мигащи в небето, когато трябва да ви бъде напомнено, че винаги има надежда за по-добро бъдеще.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 15 - 21 юли 2024

Дева

Спрете да се съмнявате в себе си и прегърнете цялата си сила, Деви. Имате толкова голям потенциал и сте способни на толкова много необикновени неща. Намерете корена на вашата несигурност и съмнение в себе си, изкоренете го и го изхвърлете на боклука. Научете се как да заглушите лошите мисли, които имате за себе си, и да ги замените с положителен саморазговор. Докоснете се до своя магнетизъм и индивидуалност и използвайте тези неща, за да изпълните желанията си. Доверете се, че имате необходимото. Бъдете честни със себе си относно това, което наистина ви озарява, и започнете да включвате повече от тези неща в живота си. Направете повече място за магия в живота си, като дадете приоритет на това, което смятате за значимо.

Везни

Ако искате да поканите повече магия в живота си, тогава трябва да започнете да живеете за себе си - и за никой друг, освен за себе си. Спрете да се интересувате от това да бъдете харесвани и приети. Спрете да се поддавате на статуквото. Спрете да мислите как може да се възприеме начинът, по който се движите. Спрете да се интересувате от тези, които биха ви критикували. Спрете да се сравнявате с други хора. Бъдете напълно и автентично себе си. Изразявайте себе си свободно във всичко, което правите – от думите, които излизат от устата ви, до начина, по който се обличате, до нещата, които давате на приоритет. Животът е толкова по-вълшебен и по-пълноценен, когато си дадете позволение безапелационно да бъдете себе си.

Вижте още: 4 зодии, които имат ангелски души

Скорпион

За да поканите повече магия в живота си, тогава трябва да започнете да сте по-заземени и фокусирани върху това, което искате да проявите и постигнете. Подхранвайте чувството си за цел. Преследвайте това, което ви кара да се чувствате пълноценни. Дайте приоритет на това, което намирате за смислено. Бъдете отдадени на онези неща, към които сте толкова страстни. Научете повече за тях. Усъвършенствайте уменията си. Освободете се от разсейването и не си позволявайте да изгубите важното от поглед. Бъдете уверени и останете непоколебими, че имате всичко необходимо, за да успеете. Не позволявайте на предизвикателствата или препятствията да ви разубедят от пътя, по който вървите. Правете всички тези неща, но поддържайте балансиран живот, в който също отделяте време, за да се погрижите за вашето благополучие.

Стрелец

Ако искате да освободите място за повече красиви и вълшебни неща в живота си, тогава трябва да започнете да внимавате къде инвестирате ресурсите си. Не хабете енергията си за неща, които не намирате за смислени. Спрете да влагате усилията си в това, което вече не се чувства в съответствие с вас - кариера, взаимоотношения, цели. Винаги можете да промените мечтите си, желанията си, пътя си. Ако нещо не ви кара да се чувствате изпълнени, оставете го. Започнете да се стремите към нещата, които ви правят щастливи. Не е нужно да се придържате към нещо само защото това винаги сте планирали за себе си.

Козирог

Не можете да имате повече магия в живота си, освен ако не желаете да преследвате яснотата и честната истина, дори когато е груба. Наистина ли искате да продължите да живеете във фантазия? Има определени ситуации, в които би било от полза да оставите емоциите си настрана. Не мислете какво бихте искали да е истина, а погледнете фактите. Може да не е това, което вие или другите искате да чуете, но е необходимо за растеж и за да ви доближи до това, което е предназначено за вас. Бъдете директни. Общувайте добре с другите. Бъдете прозрачни. Поискайте обратно тази прозрачност. Не проектирайте желанията си върху други хора. Живейте в истината. Само тогава можете да приветствате красивите и автентични неща във вашия свят.

Водолей

Водолеи, трябва да напуснете пространства, които не ви карат да се чувствате приети, обичани и добре дошли. Не затъмнявайте себе си и не крийте кои сте само защото другите може да го намерят за „странно“ или „различно“. Вие не следвате традицията или живеете конвенционален живот и не трябва да се извинявате за това. Не инвестирайте емоционално в хора, които не оценяват вашите странности и ексцентричност. Бъдете автентични и безапелационни към себе си. Направете място за хора, които ви карат да се чувствате забелязани. Освободете се от нуждата си да обяснявате избора си, живота си, пътя си на другите - включително семейството.

Риби

Вие заслужавате цялата красота, изобилие и магия на света. За да привлечете повече от това, трябва да култивирате повече баланс и хармония в живота си. Мислете от гледна точка на дългосрочна стабилност. Внимавайте с вашите решения и действия. Освободете се от нещата, които ви изтощават психически и емоционално – взаимоотношения, ситуации, работа, цели, които вече не са в съответствие с живота, който желаете. След това се научете повече да се носите по течението. Доверете се, че Вселената заговорничи във ваша полза. Практикувайте търпение по пътя към мястото, където трябва да бъдете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама