Искате сериозна връзка? Изберете си една от тези зодии


Искате сериозна връзка? Изберете си една от тези зодии
Снимка: iStock

Представителите на долните зодии не са родени да имат неангажиращи връзки. Те винаги търсят сериозни романтични отношения, защото така се чувстват най-добре.

Телец

Ако изобщо познавате Телците, знаете, че те предпочитат комфорта и стабилността пред всичко останало. За тях връзката понякога може да бъде източник на безпокойство, дори когато е по-сериозна; хвърлянето им в небрежна връзка ги прави на ръба през цялото време. Те трябва да знаят дали могат да разчитат на партньора си за сигурност и комфорт. Случайната връзка просто не отговаря на тази нужда, така че те или се оказват вкопчени в нещо непринудено с надеждата, че то ще стане сериозно, или просто напълно слагат край на случайната си среща. Ако искате да завържете романтика с Телец, трябва да сте готови за обвързване.

Скорпион

Скорпионите са с интензивни характери и обикновено търсят страстна връзка. Те искат романтични отношения, които са дълбоки и смислени. В случайна връзка те просто няма да намерят това. Стените на Скорпиона наистина се срутват едва след като почувства, че може напълно да се довери и да разчита на партньора си, което обикновено няма да се случи в неангажираща връзка. Това може да го накара да се чувства затворен към случайни партньори, отказвайки на Скорпиона емоционалното преживяване, което наистина иска в една връзка.

Вижте още: 3 зодии, които трябва да бъдат внимателни към лоши поличби до края на август 2024 

Рак

Вероятно не е изненада, че Ракът, знак, който цени сантименталността и близките връзки с любимите хора, не е добър в неангажиращите връзки. Те са от онези зодии, които биха влезли в случайна връзка и бързо развиват сериозни чувства, което често води до нараняване. Понякога им е трудно да поставят граници и да казват „не“ на хората, особено на тези, на които се възхищават. Но Ракът често се бори да се справи с идеята за създаване на връзка с някого, която просто не отива никъде.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама