Хороскоп за тази седмица, 9 - 15 септември 2024


Хороскоп за тази седмица, 9 - 15 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви съветват звездите тази седмица, 9 - 15 септември 2024 според зодията.

Овен

През тази седмица трябва да се концентрирате и системно да реализирате поне част от идеите си, и то още от понеделник. В сряда ще трябва да защитите идеите си. Проявете търпение и издръжливост и ще получите това, което искате. Внезапна среща в събота ще ви позволи да подновите изгубени връзки, да създадете нови запознанства и да научите много интересни и полезни неща.

Телец

Телците ще разрешават ефективно и бързо всички въпроси, особено тези, свързани с учене, повишаване на професионалните компетенции и кариера. Може би много скоро роднини и приятели ще изискват специално внимание и грижи. Лекарите ще работят повече от обикновено, а учителите ще могат да влязат в публичното пространство със своите методи и предложения. Финансистите трябва да намалят дейността си, тъй като рисковете от грешки и получаване на невярна информация сега е твърде големи.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 9 - 15 септември 2024

Близнаци

На Близнаците се препоръчва да обърнат достатъчно внимание на здравето и физическата си форма.  Професионалната сфера ще бъде активна за занимаващите се с изкуството. Може да очаквате повишаване на доходите. Романтичната страна на живота ще зарадва необвързаните хора с нови приятни запознанства, срещи и флирт. През някои представители на знака ще се разкрият нови хоризонти в професионален план. Бъдете готови за показа на участие в нов проект.

Рак

Използвайте тази седмица, за да получите информация и знания. Истината е, че прекалено сте потънали в проблемите си. Наблюдавайте внимателно какво се случва около вас. Имайте повече доверие в собствените си способности, поддържайте емоционален баланс. Сряда ще ви зарадва с интересни новини и градивни предложения. Петък е идеален за срещи с приятели. Опитайте се да бъдете по-търпеливи с близките си, въпреки че те ще се опитат да ви извадят от равновесие по всякакъв начин.

Лъв

През тази седмица ще постигнете напредък в трудно начинание. Какъвто и да е резултатът, запазете високо ниво на самочувствие. В сряда ще имате яснота по въпрос, който ви вълнува отдавна. В четвъртък и петък обърнете повече внимание на личния си живот. Отдавна не сте се отдавали на романтични преживяния. През почивните дни не поемайте грижа за чужди отговорности.

Вижте още: 3 зодиакални знака с кралска аура

Дева

През тази седмица някой ласкател може да се опита да ви въвлече в дейност, която ще ви ангажира сериозно, но едва ли ще имате особена полза от нея. Затова не се подавайте на комплименти, а разсъждавайте трезво до къде може да стигнат  възможностите ви и какво точно ще спечелите от това. Не е типично за вас, но трябва да бъдете егоисти. Звездите ви дават шанса да постигнете всичко, което желаете. Четвъртък, както винаги, е най-успешният ви ден. В петък подлагайте на проверка всяка информация, която получите. През почивните дни творците ще имат неповторимо вдъхновение и ще сътворят чудеса.

Везни

Седмицата е подходяща за решаването на въпроси, свързани с постигането на личните цели. Много е важно да не засягате отношения, в които участват представители на противоположния пол. В средата на периода ще имате възможност да увеличите доходите си сериозно. Това ще стане благодарение на чудесните ви отношения с подходящите хора.

Скорпион

През тази седмица вашето сладкодумие и умение да убеждавате другите ще ви спечелят много съмишленици и ще донесат сериозни дивиденти. Важно е да помните, че с действията си ще дадете и някои обещания, които ще бъдат запомнени. Хората ще очакват да ги изпълните. Здравето ви ще зависи от това колко време прекарвате на чист въздух и в движение.

Вижте още: 3 зодии, чиито ангели пазители най-много ще ги пазят до края на 2024

Стрелец

През тази седмица ви очакват приятни изненади. Ще може да се насладите на ваши малки победи. Били сте прави по важни въпроси и може да се каже, че сте предвидили хода на събитията. В средата на седмицата е време, в което да погледнете напред и да не лежите повече на стари лаври. В петък не пропускайте важен семеен празник. През почивните дни намерете време за дълга разходка на чист въздух.

Козирог

Козирози, пътуване или ново хоби може да внесе свежест в ежедневието ви. Бъдете отворени към нови преживявания и не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт.

Тази седмица също е идеална за започване на нови проекти. Вашата страст и амбиция ще бъдат на високо ниво, така че използвайте ги разумно.

Вижте още: Как всяка зодия да постигне целите си през септември 2024

Водолей

Тази седмица ще бъде подходяща за рефлексия и планиране на бъдещи начинания. Отделете време да преоцените целите си и да направите необходимите корекции в тяхната посока. 

Съсредоточете се и върху подреждането на приоритетите си. Време е да разграничите важното от не толкова важното и да се фокусирате върху това, което наистина има значение.

Риби

През тази седмица дарът на предвидливостта и интуицията ще ви помогнат активно във всекидневието. Ще усетите от кого трябва да стоите настрана, въпреки направените комплименти и сладки обещания. В четвъртък е вероятно да срещнете хора, които ще се интересуват горещо от проблемите ви - бъдете внимателни с тях. В неделя ще е важно да запазите самообладание и сдържаност и да не се поддавате на провокации отвън. Тогава нервите ви може да са в излишък, направете всичко възможно, за да ги обуздаете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама