Хороскоп за тази седмица, 8 - 14 юли 2024


Хороскоп за тази седмица, 8 - 14 юли 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви съветват звездите тази седмица, 8 - 14 юли 2024 според зодията.

Овен

Овни, първата половина на седмицата ще бъде по-продуктивна от втората, така че е по-добре да планирате всички важни неща в началото на периода. Опитайте се да измерите адекватно силата си, сега не е най-доброто време за трудови подвизи. По-добре е да правите по-малко, но по-добре. Седмицата е благоприятна за обогатяване с нови впечатления и за творчески дейности. Очаквайте солиден бонус от работата си.

Телец

Тази седмица обещава да ви даде множество от различни възможности за романтични срещи и пътувания. Въпросите в работата ще се разрешат във ваша полза. Сега е моментът да определите какво искате от живота. Опитайте се да бъдете позитивни и ще видите как се променя възприятието ви за света. Важно е да помагате на другите, това ще помогне и на вас съвсем скоро.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 8 - 14 юли 2024

Близнаци

През тази седмица вашето сладкодумие и умение да убеждавате другите ще ви спечелят много съмишленици и ще донесат сериозни дивиденти. Важно е да помните, че с действията си ще дадете и някои обещания, които ще бъдат запомнени. Хората ще очакват да ги изпълните. Здравето ви ще зависи от това колко време прекарвате на чист въздух и в движение.

Рак

През този период ще бъдете пълни с енергия и решителност. Имате възможност да започнете нещо ново или да завършите проект, който сте започнали. Бъдете настойчиви и следвайте вашите страсти. В личния ви живот може да се появят някои изненади.

 

Лъв

Тази седмица изглежда ще имате още повече служебни задължения и те ще изискват допълнителни усилия от вас. Опитайте се да предотвратите умората да повлияе на семейните ви отношения, общувайте повече с децата си. В петък трябва да се поглезите с нещо приятно, за да разсеете скучната, еднообразна атмосфера. Каквото и да си поставите за задача до края на седмицата, определено ще успеете, ако, разбира се, започнете да осъществявате плановете си. Очаквайте добри новини в събота.

Дева

През този период ще се фокусирате върху отношенията си и сътрудничеството. Важно е да бъдете справедливи и дипломатични в общуването си с другите. Стремете се към хармония и баланс във всички ваши връзки.

Везни

Седмицата е подходяща за решаването на въпроси, свързани с постигането на личните цели. Много е важно да не засягате отношения, в които участват представители на противоположния пол. В средата на периода ще имате възможност да увеличите доходите си сериозно. Това ще стане благодарение на чудесните ви отношения с подходящите хора.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 8 - 14 юли 2024

 

Скорпион

През тази седмица няма да има невъзможни върхове за покоряване. На вас няма да ви се струва, че е точно така. Тайната на успеха ви ще е да си повярвате малко повече. Помислете дали не правите грешка, като проявявате прекалена скромност. В сряда и четвъртък от страна на партньора ви ви очаква невероятен жест, който ще стопли душата ви. Почивните дни отделете за разходка сред природата, колкото и работа да имате.

Стрелец

През тази седмица чувствата ви ще придобият дълбочина, а мислите ви – възвишеност. Това време е особено добро за изявления в любов и за тези, които имат нужда от муза в работата си. Но дори и това да не ви засяга, има шанс, благодарение на прилив на творчески сили, да успеете да намерите нестандартно решение на труден въпрос, да измислите нещо оригинално, което да ви донесе успех и печалба.

Козирог

Опитайте се да положите усилия върху себе си и да си починете добре тази седмица. Безкористното служене на близки и любими хора, разбира се, е благородна кауза, но също така трябва да се правят почивки. Сега не трябва да се занимавате с кариерни въпроси и материално богатство, по-добре е да помислите за душата. Някои представители на знака ще се ангажират с мащабни трансформации в дома или в професията. Очаква ви успех!

Водолей

В началото на новата седмица е добро време за започването на нови дела, които отдавна сте планирали. Сега всичко ще върви с много късмет и като по вода. Използвайте ситуацията, за да наваксате пропуснатото време, в което дълго време не е имало движение по делата ви. Сега е важно да сте активни и последователни - ще важи правилото: "Ден година храни."

Риби

Търпението и работата, както и пълната невъзмутимост към негативизма и емоциите на другите, ще ви помогнат да запазите здравето и самочувствието си. В момента ще имате много интересни идеи. Всичко ще си дойде на мястото , но постепенно. Четвъртък е подходящ за приключване на стари и започване на нови важни дела. Този ден е много продуктивен за творчество. В петък, преди да вземете решение за нещо в личния си живот, се откажете от илюзиите и се опитайте да видите текущата ситуация отстрани. Вашето добро настроение ще зарадва не само вас, но и всички, които са наблизо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама