Хороскоп за тази седмица, 5 - 11 август 2024


Хороскоп за тази седмица, 5 - 11 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви съветват звездите тази седмица, 5 - 11 август 2024 според зодията.

Овен

Това е седмица, в която ще ви се иска да се отклоните от обичайния ритъм. Направете нещо по въпроса, защото в средата на седмицата нуждата от промяна може да ви провокира към крайни действия. Дайте си почивка и време да подредите мислите си. Бъдете внимателни при подписването на договори. Не се колебайте да питате за всичко, което ви притеснява.

Телец

Тази седмица е възможно да усетите лек спад на силите. Това е напълно нормално - не се обвинявайте за нищо. Ако не сте се възползвали от празничните дни, може да си дадете кратка почивка. От четвъртък нататък активността ви ще нараства и ще се радвате на добри резултати от дейността ви. През почивните дни съществува риск от ситуация, която да доведе до неразбирателство с ваши близки.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 5 - 11 август 2024

Близнаци

На Близнаците се препоръчва да обърнат достатъчно внимание на здравето и физическата си форма.  Професионалната сфера ще бъде активна за занимаващите се с изкуството. Може да очаквате повишаване на доходите. Романтичната страна на живота ще зарадва необвързаните хора с нови приятни запознанства, срещи и флирт. През някои представители на знака ще се разкрият нови хоризонти в професионален план. Бъдете готови за показа на участие в нов проект.

Рак

За Раците седмицата ще донесе добри възможности да променят живота си в по-положителна посока. Тези, които отдавна мечтаят да се отърват от наднорменото тегло, ще могат да започнат ефективна диета, която ще ги зарадва с резултатите си в много близко бъдеще. Финансовата сфера ще е стабилна, само трябва да се пазите от разходи под влияние на моментни емоции през втората половина на седмицата. Здравето на Телците ще бъде добро, а романтичната част от живота може да поднесе някои изненади.

Лъв

Това е седмица, в която с лекота ще постигате съгласие с другите по различни въпроси. Сега няма нужда да се съмнявате в собствените си способности, този път можете да сбъднете и най-смелите си мечти. Интензивността на работата ви ще бъде правопропорционална на възнаграждението, което получавате за нея, което означава, че не трябва да бъдете мързеливи. В събота можете да разчитате на помощ от приятели и роднини, ако сте решили да се захванете с ремонтна дейност.

Дева

Девите ще бъдат заети с чисто материални въпроси. Професионалната сфера ще изисква много време и усилия, принуждавайки ви да работите дори през почивните дни. Подкрепата от близките обаче ще помогне за успешното преодоляване на всички трудности. Финансовата ситуация ще бъде стабилна през първата половина на седмицата, но през втората половина на седмицата са възможни някои загуби поради действията на други. Това няма да нанесе много щети на бюджета, но малко ще изнерви пестеливите Деви. Здравето може да бъде застрашено от промени в атмосферното налягане и пренебрегване на съществуващи хронични проблеми.

Везни

През тази седмица ще се нуждаете от издръжливост и самоконтрол. Успехът изисква внимателно изготвяне на плановете и проверка на информацията. Не отхвърляйте помощта на приятелите си, но не разчитайте на тях, не сте застраховани от тяхната небрежност. Не се поддавайте на емоции, отхвърляйте непрактични решения и отказвайте авантюристични предложения. В края на седмицата може да се появи необходимост от действие и промяна, но това трябва да става много предпазливо. Посветете поне единият почивен ден на семейството и децата.

Вижте още: Най-важният урок за всяка зодия за АВГУСТ 2024

Скорпион

За Скорпионите седмицата ще донесе промени в професионалната сфера, повечето от които ще бъдат приети много положително. Възможности за самореализация ще се появят пред заетите в производството, медицината и туризма. Материалната сфера ще е стабилна, но здравето ви може да се влоши през втората половина на седмицата на нервна почва.  Романтичната страна на живота няма да е особено интересна, което означава, че ще има спокойствие и последователност в отношенията.

Стрелец

Съсредоточете се върху връзките си тази седмица, както в любовта, така и в приятелствата. Може да се появят вълнуващи възможности за нови запознанства или за укрепване на вече съществуващите връзки. Бъдете открити за нови идеи и перспективи, които могат да ви помогнат да развиете личната си живот и кариерата си.

Козирог

Този седмичен хороскоп ви насърчава да обърнете повече внимание на вашия дом и семейство. Създайте уютна обстановка у дома и отделете време за качествено прекарване с близките. Това ще ви помогне да се чувствате по-стабилни и уравновесени във време на несигурни обстоятелства.

Водолей

Тази седмица е подходяща за постигане на финансови цели и за управление на финансите ви по-ефективно. Обмислете внимателно всяко инвестиционно предложение и се консултирайте с професионалисти, ако е необходимо. Споделете своите идеи и планове с партньорите си, за да намерите оптимални решения.

Риби

Тази седмицата ще бъде изпълнена с общуване и социални събития. Не се страхувайте да се включите активно в обществените дела или да изразите своите мнения. Вашата дипломатичност и способността ви да намирате компромиси ще бъдат ценени от околните и ще ви помогнат да постигнете целите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама