Хороскоп за тази седмица, 27 февруари - 5 март


Хороскоп за тази седмица, 27 февруари - 5 март
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица има вероятност от кризисни ситуации, но с малко повече усилие ще преодолеете всичко напълно успешно. Важно е да останете спокойни и любезни. Малките неприятности няма да ви създадат проблеми, ако не ги потърсите сами. Авторитетът ви в работата е непоклатим, така че няма за какво да се притеснявате. Обърнете внимание на личните отношения и подобряване на общуването с партньора ви. През почивните дни не трябва да вземате категорични решения по отношение на близките.

Телец 

През тази седмица не залагайте на старото, а потърсете  нови пространства. Струва си да помислите за промяна в професионалното ви развитие. Сега ще ви бъде от изключителна полза да се отдалечите от традиционните принципи в работата и личния живот. Имате представа как точно това трябва да стане. Просто се заредете с повече смелост и направете първата крачка. 

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 27 февруари - 3 март 2023

Близнаци

През тази седмица с минимални усилия можете да промените живота си към по-добро. Понеделник ще донесе празнично настроение и романтика. Във вторник ще се окажете в епицентъра на важни събития. Предстои ви познанство с интересни хора, които ще разширят светогледа ви. Обвързаните представители на знака ще имат шанса да възродят любовта си. Прекарайте почивните дни с любимия ви човек и няма да съжалявате.  

Рак

През тази седмица някой ще направи всичко възможно, за да ви ядоса. Не му доставяйте това удоволствие. Няма да ви е трудно да покажете на какво сте способни, но в никакъв случай не нарушавайте добрия тон. В сряда ситуацията ще се успокои и ще може да се отпуснете и да обърнете повече внимание на личния ви живот. През почивните дни направете нещо любимо със семейството ви.

Лъв

Тази седмица ще стане ясно, че имате собствена позиция по ключови въпроси. Ако не сте съгласни с нещо, веднага изразете възраженията си. През първата половина на седмицата се занимавайте с малки домакински задължения, а втората половина е по-добре да посветите на почивка или поне намалете темпото. В личен план ви очаква важен въпрос за разрешаване - не отлагайте приключването му.

Дева

През тази седмица ще се изправите пред важен избор. Не трупайте недоволство, което само ще усложни живота ви. Най-добрата поведенческа тактика за вас е спокойно да си вършите работата и усилията ви със сигурност ще бъдат оценени. Бъдете търпеливи, нажежеността на страстите около вас постепенно ще отслабва. В края на седмицата ще осъзнаете колко скъп ви е любимият човек с всичките му недостатъци и слабости. Прекарвайте повече време заедно.

Везни

През тази седмица вашите фантазии вече ще бъдат почти осезаеми. Спрете полета им, докато станат реалност. Сега бързането и прекомерното суетене ще ви бъдат противопоказани, придържайки се към изчаквателна стратегия, можете да постигнете зашеметяващи резултати. През уикенда ще получите скъп подарък от любим човек. 

Вижте още: Зодиите с невероятен успех през март 2023

Скорпион

Понеделник ще ви донесе романтично настроение. Обърнете повече внимание на личния си живот. И светът ще е в краката ви – само трябва наистина да го желаете. Втората половина на седмицата е подходяща за промяна, не се страхувайте да започнете отначало. В четвъртък можете да спечелите заслужена похвала и подкрепа от началството. От петък нататък най-важното за вас нека да бъдат отношенията с партньора ви. Помислете за романтична вечеря с малък подарък. 

Стрелец

През тази седмица ще имате нужда от цялото си благоразумие и сдържаност. Сега тези качества ще могат по някакъв начин да смекчат вашата импулсивност. Във вторник изходът от ситуацията в работата ще зависи само от вас. Петък може да бъде най-трудният ден от седмицата - предстоят ви много задачи и всичките неотложни. През почивните дни изключете телефона и не правете компромиси с почивката си.

Козирог

През тази седмица успехът ще изисква много усилия и време, но не се отказвайте, ако виждате ясна цел пред себе си. Във вторник ще можете да разчитате на помощта на приятели и роднини. В петък се опитайте да направите здравословен компромис с бизнес партньори и колеги. По-добре е да не увеличавате темпото на работа, а напротив, да го намалите, ако ви е по-удобно.

Водолей

Седмицата обещава да бъде доста лежерна и премерена. Плановете ви ще се сбъднат. Всички предишни конфликти ще започнат успешно да се разрешават. Не пропускайте това златно време, опитайте се да го използвате пълноценно за вашето духовно и професионално развитие. В сряда вашите делови срещи ще се увенчаят с успех. Най-благоприятният ден за вас ще бъде четвъртък.

Риби

През тази седмица, ако е възможно, намалете обема на работата. Прекалената ви активност заплашва да доведе до конфликтна ситуация в офиса. Преди да действате решително, трябва внимателно да помислите. Бъдете чувствителни към нюансите и дреболиите. Препоръчително е да не проявявате нетърпимост към мнението на близки хора. Свободното време е по-добре да посветите на семейството, децата и любимия човек.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама