Хороскоп за тази седмица, 26 август - 1 септември 2024


Хороскоп за тази седмица, 26 август - 1 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви съветват звездите тази седмица, 26 август - 1 септември 2024 според зодията.

Овен

Най-накрая ще се чувствате сякаш сте в движение, Овни. Промяна, която сте направили в ежедневието си, или нов навик, който сте интегрирали в живота си, най-накрая ще се задържи.Може вече ще започнете да виждате наградите от вашите усилия.

Ретроградният Меркурий в Лъв приключва на 28 август и вие отново ще сте пълни със страст и вдъхновение. Ако сте страдали от блокада или сте се чувствали творчески изтощени, това ще започне да се изчиства. Можете също така да изберете старо хоби, което сте обичали в миналото. Ако бивш се появи по време на тази ретроградност, или сте готови да опитате отново, или да го изритате веднъж завинаги.

Любовта е в ума ви, след като Венера влезе във Везни на 29 август. Следващите няколко седмици ще донесат лекота и благословия за вашите близки отношения. Необвързаните могат да станат сериозни със специален човек, а двойките ще чувстват, че връзката им е по-дълбока. Ако любовта не е приоритет, това може да ви донесе повече възможности за сътрудничество или работни договори.

Телец

Късметът е навсякъде около вас, Телци, когато Венера в Дева се свърже с Уран във вашия знак на 27 август. Хората са нетърпеливи да подкрепят вас и вашите лични цели и бихте могли да постигнете известен напредък, който ще ви кара да се чувствате уверени и мотивирани. Ако сте отворени за срещи, можете също да срещнете някой неочакван; двойките може да разтърсят нещата в спалнята и да бъдат честни за някои от своите неизследвани странности или желания.

Ретрограден Меркурий в Лъв приключва на 28 август, помагайки за облекчаване на лична ситуация. Яснотата, на която сте се надявали, най-накрая ще се прояви и може да ви помогне да освободите връзките си от миналото, драмата и багажа.

Венера, планетата на подкрепата, влиза във Везни на 29 август и най-накрая ще чувствате, че има повече хармония в ежедневието ви. Вашите тежести и отговорности ще се чувстват по-управляеми и може би някой ще се появи и ще ви подаде ръка за помощ, когато имате най-голяма нужда. Упоритата ви работа също ще започне да привлича вниманието. Ако сте чакали космическо време, за да се откажете от лош навик, сега е вашият шанс да направите тази промяна!

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 26 август - 1 септември 2024

Близнаци

Това е краят на една ера, Близнаци. Възможно е да има някаква промяна във вашата жизнена ситуация или семейна динамика. Може също така просто да сте в настроение за организиране и да се почувствате призовани да направите дълбоко почистване и прочистване на дома си.

Ще преживеете важно разкритие, след като ретроградният Меркурий приключи на 28 август. Това е подходящ момент да изразите мнението си и да споделите мислите и чувствата си с другите. Информацията, която ще научите, също може да донесе облекчение или да ви помогне да разберете по-добре една продължаваща, разочароваща ситуация. Ако сте се чувствали нерешителни относно важно решение, може да знаете как точно искате да продължите.

Вашият фокус ще е върху това какво и кой ви носи радост, след като Венера влезе във Везни на 29 август. Може също да се почувствате, че сте на правилното място и в точното време. Късметът ще бъде на ваша страна през следващите няколко седмици, оставяйки ви да се чувствате творчески вдъхновени, благодарни за любовта, която имате в живота си, и нетърпеливи да се забавлявате.

Рак

Разговорите вървят по ваш вкус, Раци, когато Венера в Дева се обедини с Уран в Телец на 27 август. Хората ще са заинтригувани от вашите идеи, така че ако искате да спечелите някого, използвайте думите си. Може също да имате вълнуваща нова идея, която искате да преследвате, или може би ще прекарате деня с приятели, правейки нещо необичайно, за да разклатите рутината си.

Проблемите с парите най-накрая ще се разрешат, след като ретроградният Меркурий в Лъв приключи на 28 август. Ако дискусиите за повишение са били забавени, нещата най-накрая ще се изясняват. Драмата и раздразнението с проекти, свързани с работата, също ще започнат да се разрешават от само себе си и вие отново ще започнете да се чувствате уверени в уменията си.

Лъв

Вашата упорита работа се отплаща, Лъвове, и може би тя също така плаща сметките ви, когато Венера в Дева се свърже с Уран в Телец на 27 август. Може да получите плащане или да започнете да обсъждате повишение. Може също така да имате ярка идея за нов начин да генерирате доходи и да се издържате.

Ретроградният Меркурий ще завърши във вашия знак на 28 август. Може най-накрая ще започнете да се чувствате отново като себе си или сякаш увереността ви се връща. Може също да сте преживели някои лични разкрития за това кой сте и сте готови да покажете на света една по-автентична версия на себе си. Това може да съвпадне и с вземането на решение относно важна връзка в живота ви.

Венера, планетата на благословиите и взаимоотношенията, ще навлезе във Везни на 29 август. Следващите няколко седмици ще ви носят щастливи новини. Хората са нетърпеливи да си сътрудничат с вас. Това също е страхотно време да научите нови умения. Хората искат да подкрепят идеите ви, така че не се притеснявайте да поискате помощ!

Вижте още: 3 зодиакални знака с кралска аура

Дева

Няма нужда повече да угаждате на хората, Деви. Готови сте да се посветите отново на себе си, вашата автентичност, проекти и цели, които ви карат да се чувствате горди със себе си. Може да поставите граници с някои важни хора в живота си и да им напомните, че живеете живота си за вас, а не за да успокоите някой друг. Можете също така да постигнете вълнуващ напредък по лична цел, която сте си поставили по-рано този месец.

Обърнете внимание на вашите сънища и странните синхроничности, които се появяват през целия ви ден, когато ретрограден Меркурий в Лъв завърши на 28 август. Странните сънища и съвпадения може да изглеждат като поличби. 

Финансовите ви перспективи може да се тласнат в правилната посока благодарение на преминаването на Венера във Везни на 29 август. Това е благоприятно време да кандидатствате за работа. Спомнете си какво отличава вас и работата ви от тълпата.

Везни

Готови сте да дадете приоритет на благосъстоянието си, Везни. Знаете, че подхранването на тялото, душата и ума ви ще ви даде енергия да преследвате това, което искате. Това може да съвпадне и с момент на предаване, докато разпознавате кого и какво сте готови да освободите от живота си.

Драмата във вашия социален кръг започва да избледнява, след като ретрограден Меркурий в Лъв приключи на 28 август. Знаете в кого да инвестирате времето, любовта и енергията си, за да продължите напред. Ако сте закъсали с някои от целите си, може най-накрая да почувствате, че имате път напред, който искате да преследвате.

Вие сте главният герой на зодиака от 29 август, когато Венера, планетата на връзките и благословиите, навлиза във вашия знак! Това може да е щастливо време да постигнете напредък в личните си цели.

Скорпион

Вие сте по-наясно, че ресурсите ви са ограничени, Скорпиони. Продължавайки напред, знаете точно как искате да изразходвате времето и енергията си, кои проекти ви озаряват и кои приятели заслужават вашата безгранична любов. Време е да влезете ол-ин, за да сбъднете една от най-големите си мечти.

Ще вземате важно решение относно житейския си път и накъде ще се насочите след като ретрограден Меркурий в Лъв приключи на 28 август. Драмата във вашите близки отношения също започва да се изяснява и вие се ще чувствате по-уверени в себе си относно следващата глава в живота ви.

В личен план това също е напомняне, че самотата понякога може да бъде най-продуктивното нещо. Следващата ви голяма идея може да ви хрумне, докато се къпете, ходите на самостоятелна разходка или по време на сесия за медитация.

Вижте още: 3 зодии, чиито ангели пазители най-много ще ги пазят до края на 2024

Стрелец

Затварянето може да предизвика чувство на облекчение и скръб, Стрелци. Може да изберете да се откажете от връзка или може би договорът приключва. Този процес може да се почувства разочароващ, когато се отдалечите от това, което някога е било, но мислете за себе си като за готови да прегърнете неизвестното.

Ще се почувствате обнадеждени, след като ретроградният Меркурий в Лъв приключи на 28 август. Може да проведете разговор, който ще ви остави да се чувствате спокойни, или може би ще научите някои щастливи новини. Ако сте се чувствали объркани за това накъде сте се запътили или как да стигнете до там, може също да започне да се формира план.

Вие ще се справите с малко помощ от приятелите си, след като Венера влезе във Везни на 29 август. Ще се чувствате благодарни, че прекарвате времето си с хора, които ви карат да се чувствате забелязани и оценени. 

Козирог

Чувствате се вдъхновени и готови да опитате нещо ново, Козирози, когато Венера в Дева се смеси с Уран в Телец на 27 август. Новините, които ще научите тогава, ще ви карат да се чувствате обнадеждени и благодарни. Хората са нетърпеливи да подкрепят вашите идеи точно сега, така че споделете своите дарби и таланти с по-широка аудитория.

Ретроградният Меркурий в Лъв завършва на 28 август и вие ще чувствате известно облекчение с финансите си. Емоционално този ретрограден край може да отбележи момент на катарзис. Сега е моментът да се освободите от миналото, както и от досадното желание да давате твърде много на другите, без да приемате помощ в замяна.

Вашата упорита работа най-накрая ще получи признанието, което заслужава, след като Венера влезе във Везни на 29 август. 

Вижте още: Как всяка зодия да постигне целите си през септември 2024

Водолей

Внимавайте с кредитната си карта, Водолеи, когато Венера в Дева гледа към Нептун в Риби на 28 август. Това не е най-добрият ден да правите големи покупки или да правите нещо драстично с финансите си. Работните задачи или преговорите също могат да се почувстват малко по-неясни. Изчакайте енергията да се разсее, преди да се ангажирате с нови споразумения или договори. 

За щастие, известна драма в близките ви взаимоотношения ще отшуми, след като ретроградният Меркурий в Лъв приключи в същия ден. През тази седмица може също най-накрая да почувствате, че сте се върнали на правилния път с романтичен партньор или бизнес сътрудник. Възможно е също така да сте решили да се откажете от връзки, които са ви накарали да се почувствате по-малко вдъхновени или оценени.

Риби

Една основна връзка се развива, Риби, и въпреки че промяната може да бъде плашеща, вие знаете, че тази промяна е необходима. Може би пускате някого или може би връзка с приятел или любим навлиза в нова глава. Може също да вземете важно решение, което засяга близките ви отношения, като например да решите да се преместите или да прекарате повече време със семейството.

Ако сте се чувствали сякаш горите свещта и в двата края, тази седмица сте готови сте да помолите за малко помощ или да се отдръпнете от по-стресови ангажименти. Можете също така да изберете да интегрирате нов навик в ежедневието си, който ви помага да се чувствате по-заземени и подкрепени.

Доверието и интимността във вашите взаимоотношения ще са на първо място, след като Венера влезе във Везни на 29 август. Някои от вашите близки отношения ще станат по-дълбоки, докато споделяте части от себе си, които обикновено пазите скрити. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама