Хороскоп за тази седмица, 24-30 април 2023


Хороскоп за тази седмица, 24-30 април 2023
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица може да почувствате прилив на творческа енергия. Имате шанс да постигнете много, но избягвайте празните, изтощителни разговори. Очаква ви успех, ако работите в екип от съмишленици. Съдбата ще предложи да поемете премерен риск и ще ви помогне да направите правилния залог. Работата заплашва да изисква от вас максимална възвръщаемост на вашето време и енергия, обективно оценете реалните си възможности. Бързината на реакцията, спокойствието и съгласуваността в действията ще донесат добри резултати.

Телец

Тази седмица ще бъде изпълнена с емоции. Вашата задача ще бъде да регулирате и да потушите отрицателните от тях. Член на семейството ви има нужда от помощ. Не прибягвайте до обвинения, резултатите може да са непредвидими. В петък в работата ще изникне спешна задача - така че не бързайте да си тръгвате по-рано. През почивните дни намерете време да прекарате достатъчно часове сред природата, за да възвърнете баланса си.

Вижте още: 3 начина да накарате Телец да се влюби във вас

Близнаци

През тази седмица вродената ви изобретателност ще ви позволи да се справите с много важни задачи. Препоръчително е обаче да не се пренапрягате, а да оставите събитията да се развиват със своя собствен ход. В четвъртък е напълно възможно да осъществите вашите далечни планове, не пропускайте това златно време. Втората половина на седмицата като цяло ще бъде по-продуктивна. В петък ще можете да се справите с дългогодишен проблем, който значително е пречил на напредъка ви. В събота може би вашите идеи няма да зарадват особено близките ви.

Рак

През тази седмица ще може да разчитате на късмета си. Най-силни в това отношение ще бъдат дните понеделник и вторник. След това ще трябва да заложите на реалните си качества, за да постигнете заложените цели. В сряда ви очаква сериозно предизвикателство, чието преодоляване ще ви тласне нагоре в професионалното ви развитие. Четвъртък и петък са дни, в които семейните проблеми ще бъдат на преден план. През почивните дни ви предстои откритие и шанс за ново поприще.

Вижте още: Най-грозните черти в характера на всяка зодия

Лъв

Ситуацията, която ще се развие през тази седмица, може да ви провокира спор с колегите ви. Опитайте се да подходите философски към него и да го превърнете в увлекателен разговор - това е по силите ви. Сега просто се нуждаете от срещи с приятели и дейности на открито. Не се забърквайте в интриги и не обръщайте внимание на клюките. Положителната визия за света ще ви дари с енергия и късмет.

Дева

Това е седмица, в която е добре да се обърнете към специалист, когато имате нещо по-сложно за решаване. Това ще ви спести много време и лутане в търсенето на вярното решение. Не се притеснявайте, че може да изглеждате невежи. Експертите са точно за това - да помагат, когато ми е нужно. В личен план е добре да усмирите емоциите си и да дадете повече свобода на любимия човек. Прекарайте почивните дни, като се опитате да сте по-добри към половинката си.

Везни

Седмицата може да ви донесе доста изненади в личен план. Вашата половинка се намира в труден период и това няма как да не се отрази на отношенията ви. Проявата на ревност ще ви помогне да уредите възникналите спорове и въпроси. Верен път към излизане от ситуацията е проявата на търпение. Каквото и да се случи, е важно да не изпадате в унизителни ситуации и да се държите с достойнство. През почивните дни в никакъв случай не прибягвайте до изясняване на отношения.

Вижте още: Тези 2 зодии ще са най-щастливи през последната седмица на април

Скорпион

Тази седмица е особено важно да не се суетите и да не изпадате в паника, дори ако се случи нещо, което ви безпокои. Съсредоточете се, обмислете текущата ситуация от всички страни, това ще ви спести време и усилия. Четвъртък е добър ден за научна, творческа или интелектуална работа, за учене и усъвършенстване на знанията. В този ден е важна точността. В събота е крайно нежелателно да работите, почивката може да бъде активна, но в никакъв случай не се претоварвайте.

Стрелец

Сега не е време за сериозни равносметки анализ. Започвате нов период, към който ще трябва да се адаптирате много бързо. Каквото сте разбрали досега - това е. В емоционален план може да се чувствате прекалено напрегнати. Опитайте се да не си изкарвате нервите на близките ви хора, защото тяхната подкрепа сте от съществено значение за вас. В средата на седмицата не си позволявайте големи закъснения, това може да навреди сериозно на вашия имидж. Последните дни на периода са подходящи за уреждането на проблеми в личните отношения.

Козирог

Това е седмица, в която да заложите на умереността и скромността. Не бързайте да се бутате в първите редици. Помислете как можете да реванширате на човек, който отдавна чака отплата. В личен план нещата ще се развиват стремително и положително. Ако сте обвързани и искате да докажете сериозността на чувствата си, може да направите изненада на любимия човек. Единствено през уикенда избягвайте конфронтация дори са сте сигурни, че сте прави.

Водолей

Тази седмица ще имате възможността да се включите в нова дейност. Не се щадете и покажете, че сте способни на много повече, отколкото подозират останалите. В сряда ви очаква пътуване - бъдете готови. В четвъртък отделете време за грижа за външния ви вид. Петък не пропускайте да излезете с приятели. Почивните дни посветете на малки и приятни дейности, свързани с разкрасяване на дома ви.

Риби

През тази седмица балансът между вътрешната и външната хармония ще ви предпазят от ненужни емоционални изблици. В началото на периода не е желателно да се отпускате прекалено много, тъй като може да се окаже, че някои от делата са спешни. В четвъртък, преди да се заемете с голяма сделка, преценете правилно потенциала си. През уикенда се опитайте да отделите време за приятелите и семейството си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама