Хороскоп за тази седмица, 20-26 февруари 2023


Хороскоп за тази седмица, 20-26 февруари 2023
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица доброто ви настроение и въодушевление ще ви позволят бързо и лесно да разрешите всякакви проблеми. Не се стремете да се втурвате в необятността на задачите и отговорностите. Оставете си повече време за почивка, разходки, срещи с приятелите. През почивните дни съдбата ще ви подскаже, че мечтите ви са правилни и те наистина са на път да се сбъднат.

Телец 

В началото на седмицата може да откриете неточности в общата работа с бизнес партньори или половинката ви. Звездите обаче не ви съветват да разразявате конфликт. Изчакайте да видите как ще се развие ситуацията. Важното е да имате резервен вариант за действие, който да използвате в случай, че нещата се объркат. През почивните дни помислете за активна гимнастика или дълга разходка.

Близнаци

През тази седмица би било хубаво да опитате силите си в нови и неизследвани области. Във вторник избягвайте радикални промени, новото трябва да се изгражда постепенно. В сряда трудна ситуация в личния ви живот може да изисква незабавно разрешение. Не забравяйте, че носите отговорност за действията си. През почивните дни не се заседявайте вкъщи - отидете на гости на приятели.

Вижте още: Никой не може да раздели тези зодии

Рак

През тази седмица много от плановете ви ще станат реалност. Малка е вероятността да срещнете някакви трудности. Единствено в сряда лошата комуникация може да ви изиграе лоша шега. Бъдете сигурни, че разбирате правилно какво иска отсрещната страна. В петък ви очаква приятна изненада, свързана с работата. През почивните дни не се товарете с излишна работа и проблеми.

Лъв

Очаква ви сложна седмица. В понеделник е по-добре да отложите сключването на сделки и договори, подписването на важни документи и уреждането на правни въпроси. През този ден стойте далеч от всякакви интриги и задкулисна суета. Вторник ще бъде подходящо време за кариерно израстване, можете да покажете своя професионализъм. В петък бъдете внимателни с нови хора, по-добре е да общувате със стари приятели.

Дева

Ако обмисляте смяна на работата, сега е добър момент да действате по въпроса. В понеделник много неща ще ви дразнят, но до сряда конфликтите ще се изгладят от само себе си. В четвъртък ще можете да разчитате на помощта на приятели по важен личен въпрос. През почивните дни не оставайте в града, разходете се сред природата - тя ще се отрази благоприятно на настроението ви.

Везни

През тази седмица вашите най-смели идеи и планове ще срещнат разбиране и подкрепа от страна на тези, от които зависи осъществяването им. Точно сега не бъдете скромни, оставете вашите таланти и способности да се разкрият. В личен план също ще имате възможност да се проявите като коректен партньор. Почивните дни посветете на семейството. 

Вижте още: Тази зодия ще сбъдне своя мечта до края на февруари 

Скорпион

През тази седмица ви очакват положителни промени в личния живот. Ще имате силно желание да осъществите мечтите си - не го пропускайте. Разчитайте само на собствените си сили и не се подавайте на ласкателства. Те могат да замъглят ума и преценката ви. Сега е време за смели действия и високи резултати. Заслужавате всичко хубаво, което ви се случва. 

Стрелец

През тази седмица ще имате купища идеи и проекти и повечето от тях ще донесат сериозна печалба. Късметът ще е особено благосклонен към онези от вас, които се занимават с журналистика и книгоиздаване. В сряда ще имате желание да започнете всичко отначало. Време е да промените нещо и да направите крачка към своето щастие. Струва си безмилостно да изхвърлите всичко, което се е натрупало през годините и да се отървете от остарели отношения.

Козирог

През таи седмица резултатите от работата вече могат да ви зарадват и да донесат морално и дори материално удовлетворение. В средата на седмица ви очаква разговор със стар приятел. Някои представители на знака може да възродят стара любов. През почивните дни не оставяйте работа, която чака от седмици. Запретнете ръкави и довършете отдавна започнатото.

Водолей

През тази седмица оставете плановете настрана. Сега няма да имате време да се занимавате с нещо прекалено сериозно. Отпуснете се и помечтайте. В сряда може да се разочаровате от любим човек. В събота ще трябва да защитите идеите си, доказвайки тяхната реалистичност. Посветете уикенда на дома или на себе си. Занимавайте се със самообразование и самоусъвършенстване.

Риби

През тази седмица ще трябва да бъдете изключително активни. Вашето участие ще е желано на всички фронтове в житейската сфера. Много е важно да сте уверени и целенасочени. Със сигурност по този начин ще успеете да постигнете целите си, дори и такива, които не сте планирали. В личен план ви очаква сериозна победата. Вашата честност и откритост ще бъдат верни съмишленици.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама