Хороскоп за тази седмица, 19 - 25 август 2024


Хороскоп за тази седмица, 19 - 25 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви съветват звездите тази седмица, 19 - 25 август 2024 според зодията.

Овен

През тази седмицата изхвърлете от главата си идеята, че ще може да се справите с всичко сами. Колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-добре. Още преди вторник се обадете на хора, за които сте сигурни, че ще може да ви помогнат и няма да ви откажат. Ако не го направите, рискувате да потънете в хаоса на задълженията си и въпреки желанието им другите да не могат да се включат, за да ви помогнат.

Телец

През тази седмица миналите ви заслуги ще бъдат оценени. Личните отношения сега се тестват за сила и за да избегнете неприятности, не трябва да изразявате претенциите си към партньора си твърде откровено. Сега сте в състояние да влияете на хората, вашите думи сега имат голяма сила. Добър период, за да трансформирате съществуващите отношения, да ги изведете на по-високо ниво и да се наслаждавате на живота.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 19 - 25 август 2024

Близнаци

През тази седмица любовта ще постави някои трудни моменти пред вас. Истината е, че с искреност ще спечелите повече доверие от страна на партньора ви. Бъдете мили и честни с него и това ще бъде отблагодарено. Намерете ден-два, в които да излезете извън града и да се насладите на тишина и спокойствие.

Рак

През тази седмица успех във финансовите дела ще ви вдъхнови за нови дългосрочни проекти. Това е период за пътуване в чужбина, започване на сътрудничество с чужденци, търсене на работа зад граница. Чувствайте се свободни да помолите други хора за помощ и подкрепа. Желанието ви за себеизява и отговорното изпълнение на задълженията ви ще получат подкрепа и съдействие от всички възможни страни. Усилията ви ще спомогнат да придобиете финансова независимост.

Лъв

Това е седмица, в която е добре да потърсите възможности за допълнителни доходи. Разгледайте добре всяко предложение, не се знае "откъде ще изскочи заекът". Дори най-обикновената идея може да се превърне в план за доходоносен бизнес. В личен план бъдете по-активни към обекта на вашите желания. Инициативата е във ваши ръце. На крачка сте от сбъдването на най-съкровените ви желания.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 19 - 25 август 2024

Дева

През тази седмица не се противете на събитията и дори може да направите така че да ускорите нещата. Ще си дадете сметка, че няма за какво да съжалявате и ще се учудите, че по-рано не сте си давали сметка за необходимостта от всички тези наложителни „ремонти“ в отношенията ви. Не позволявайте да ви манипулират като предизвикват съжалението ви.

Везни

Сега е моментът да действате по въпроси, свързани с придобиването или продажбата на земя или друго недвижимо имущество. Обстоятелствата изненадващо ще се подредят във ваша полза, така че да постигнете личните си амбиции. През втората половина на седмицата се отдайте на любов. Отървете се от предразсъдъците и всичко ще тръгне по мед и масло.

Скорпион

Това е седмица, в която да положите усилия, за да постигнете вашата финансова независимост. Ако сте избрали тези дни за почивка, то това е добро решение, но нека умът ви не престава да търси варианти за нов бизнес. В края на седмицата очаквайте положителна  развръзка по съдебен въпрос. В личен план нещата ще са малко скучни, но това означава и че ще са спокойни. Мнозина биха искали да са на ваше място.

Вижте още: 3 зодии, чиито ангели пазители най-много ще ги пазят до края на 2024

Стрелец

През тази седмица ви предстоят промени в сферата на професионалната дейност. Опитайте се да контролирате ситуацията, вникнете във всички подробности сами - точно сега можете да подредите нещата и да премахнете източника на негативизъм. Вашите инициативи ще бъдат приети от партньорите - не се съмнявайте в това. През почивните дни забравете за работата и посветете времето на семейството си.

Козирог

През тази седмица вашите цели може да се променят. Това ще повиши продуктивността ви. В сряда са възможни някои трудности, съпротива от страна на партньора или конкуренти. Усилената самостоятелна работа ще е по-ефективна от колективната дейност. Бъдете търпеливи, не се отказвайте от избраната посока - скоро ситуацията ще се промени към по-добро.

Водолей

През тази седмица са възможни парадоксални ситуации, които да ви подведат и да ви пречат в работата. Обстоятелствата и събитията ще ви принудят да направите наистина важни неща, свързани със семейството, родителите и децата. Може да се наложи сериозно да се заемете с въпроса за смяна на местожителството си или заминаване в чужбина за дълго време. Въпроси, свързани с наследство, общи пари, ресурси на други хора ще бъдат на преден план.

Риби

През тази седмица ще можете да направите много, като продължите това, което сте отлагали дълго време. Но заради заетостта ви едва ли ще имате достатъчно време за личен живот. Деловата активност ще се отрази положително на материалната ви сфера, преди всичко защото ще спечелите популярност. Използвайте времето, за да реализирате презентации, речи, онлайн събития. През почивните дни обърнете внимание на личния си живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама