Хороскоп за тази седмица, 16 - 22 септември 2024


Хороскоп за тази седмица, 16 - 22 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви съветват звездите тази седмица, 16 - 22 септември 2024 според зодията.

Овен

Тази седмица е препоръчително да не бързате, да се придържате към определени правила и да се опитате да успокоите вътрешните противоречиви импулси. В работата нещата ще вървят чудесно. Вашето положение ще бъде допълнително укрепено, доходите ще се увеличат. В четвъртък се опитайте да не се инатите и да преразгледате някои свои принципи. Почивните дни могат да ви изнервят, но в последствие вълнението ще бъде с приятни последици.

Телец

През тази седмица ще привличате вниманието. Но това не се отнася само до възхитените погледи. Сега вашите грешки лесно ще могат да бъдат забелязани. В сряда може да откриете нещо ново и изгодно в делово отношение - ще получите помощ и освобождаване от минали дългове - както финансови, така и кармични. В петък прогонете несигурността и съмнението от себе си. Настъпва вашето време, когато можете да успеете да реализирате и внесете много в живота си.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 16 - 22 септември 2024

Близнаци

През тази седмица не си струва да губите време. Колкото по-бързо действате, толкова по-добре. В противен случай някой ще заеме мястото ви. В понеделник отношенията ви с началството може да бъдат обтегнати и това може да се изрази в претенции и конфликтна ситуация. Във вторник очаквайте добри новини. Четвъртък е много добър ден за романтична среща. В петък деловите преговори могат да бъдат много ползотворни.

Рак

През тази седмица ви очакват много шансове да повишите доходите си. Това може да ви коства много от свободното време, но вие сами трябва да решите дали да направите тази жертва. Истината е, че вложените усилия сега ще ви се отплатят многократно в бъдеще. В личен план очаквайте промени към добро. Вашите усилия за хармония ще бъдат възнаградени.

Лъв

През тази седмица вярвайте на интуицията си. Колкото и добро да е предложението, което ще получите, ако вътрешният ви глас ви подсказва, че нещо не е наред - не го приемайте. В средата на периода бъдете внимателни при шофиране, пресичане и движението на улицата. Времето ще ви срещне и с ваши стари приятели. През почивните дни посветете повече време на занимания, свързани с изкуството.

Вижте още: 3 зодиакални знака с кралска аура

Дева

Три съвета могат да ви бъдат полезни тази седмица: започнете отначало, потърсете помощ и не влизайте в конфликти. Успехът ще бъде постигнат в резултат на активни и смели действия. Не отстъпвайте дори да ви кажат "не". Положителни резултати могат да донесат пътувания, срещи и нови дела, свързани с разширяване на сферата на дейност. Опитайте се да намерите време за разходки, кино, книги. През уикенда ви очакват срещи, приятелски срещи и нови идеи, свързани с личния ви живот.

Везни

През тази седмица ще се радвате на спокойствие, но това не е повод да си търсите нови. Намерете време да се видите с приятели, да наваксате пропуснатото време през годините. В средата на седмицата ви очаква добра новина. През почивните дни си изберете нова дестинация, за да си създадете нови спомени. Не забравяйте за романтиката.

Скорпион

През тази седмица ви предстоят промени в сферата на професионалната дейност. Опитайте се да контролирате ситуацията, вникнете във всички подробности сами - точно сега можете да подредите нещата и да премахнете източника на негативизъм. Вашите инициативи ще бъдат приети от партньорите - не се съмнявайте в това. През почивните дни забравете за работата и посветете времето на семейството си.

Вижте още: 3 зодии, чиито ангели пазители най-много ще ги пазят до края на 2024

Стрелец

През тази седмица ще успеете да решите основните имуществени и финансови проблеми. Също така ще можете да се споразумеете с близки и роднини по спорни материални въпроси. Във вторник внимателно анализирайте постъпващата информация - тя може да бъде изпълнена с дълбок смисъл. В четвъртък ви очаква нещо ново за вас и ще можете по-добре и по-лесно да се адаптирате към съществуващите ситуации. В събота не се колебайте да отидете на парти.

Козирог

Това е седмица за целенасочена, ефективна работа и постигане на практически резултати. Сега е точният момент да покажете талантите и силните си страни. За да получите благоприятни шансове, е много важно да комуникирате активно и да покажете приемственост. Времето за почивка ще се появи по-късно. Ако вече сте планирали отпуската си, проверете добре резервациите си.

Вижте още: Как всяка зодия да постигне целите си през септември 2024

Водолей

През тази седмица вашите цели може да се променят. Това ще повиши продуктивността ви. В сряда са възможни някои трудности, съпротива от страна на партньора или конкуренти. Усилената самостоятелна работа ще е по-ефективна от колективната дейност. Бъдете търпеливи, не се отказвайте от избраната посока - скоро ситуацията ще се промени към по-добро.

Риби

През тази седмица са възможни парадоксални ситуации, които да ви подведат и да ви пречат в работата. Обстоятелствата и събитията ще ви принудят да направите наистина важни неща, свързани със семейството, родителите и децата. Може да се наложи сериозно да се заемете с въпроса за смяна на местожителството си или заминаване в чужбина за дълго време. Въпроси, свързани с наследство, общи пари, ресурси на други хора ще бъдат на преден план.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама