Хороскоп за тази седмица, 14 - 20 август 2023


Хороскоп за тази седмица, 14 - 20 август 2023
Снимка: iStock

Тази седмица една зодия ще се радва на разнообразие в живота, докато друга ще има възможност за кариерен успех. Научете какво очаква всички зодии в периода 14 - 20 август 2023.

Овен

Този понеделник ще ви донесе вдъхновение и идеи! Запишете всичко, което ви минава през ума, защото може да се окаже ключът към следващия ви успех. В сряда може да срещнете стар приятел, който ще ви развесели с неочаквано пътешествие.

Телец

Телци, тази седмица се фокусирайте върху личното си развитие. Прочетете интересна книга или се запишете за курс по ваш избор. Към края на седмицата ще имате възможност да разрешите спор с близък човек.

Близнаци

Забавление и комуникация ще бъдат ключовите думи през тази седмица. Очаква ви неустоима покана за парти в петък, на която няма как да откажете. Проявете инициатива в понеделник и началото на нов проект може да се окаже изключително успешен.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 14 - 20 август 2023

Рак

Съсредоточете се върху вашето здраве и благосъстояние през тази седмица. Намерете време за релаксация и медитация, за да възвърнете баланса в себе си. Към сряда може да получите неочаквана новина, която ще ви зарадва.

Лъв

Тази седмица ще имате възможност да се почувства като звезда. Внимавайте обаче, за да не станете прекалено самоуверени. Към края на седмицата се очаква романтична изненада, която ще ви развълнува.

Дева

През тази седмица се насочете към семейните и домашни въпроси. Разгледайте възможностите за подобрение на жилището си или прекарвайте повече време с близките си. В четвъртък може да се почувствате по-меланхолични, но това ще мине бързо.

Везни

Тази седмица се фокусирайте върху финансовите си цели. Прегледайте бюджета си и потърсете начини да увеличите приходите си. В сряда ще имате възможност да помогнете на приятел в нужда.

Скорпион

През тази седмица ще се чувствате особено амбициозни. Използвайте този период, за да насочите енергията си към професионални постижения. В събота ще имате възможност да се забавлявате до зори.

Вижте още: 3 зодии със силна енергия и "зли" очи, които могат да урочасват

Стрелец

Стрелци, разнообразие и приключения ви очакват тази седмица. Не се страхувайте да опитвате нови неща и да излизате извън зоната си на комфорт. Към сряда може да се появи нов човек в живота ви.

Козирог

През тази седмица се фокусирайте върху личния си растеж и развитие. Разгледайте възможности за обучения, които биха подобрили уменията ви. Към края на седмицата ще имате възможност да се помирите с познат.

Водолей

Водолеи, социалните ви връзки ще бъдат акцент тази седмица. Участвайте в събития, които ви интересуват. Понеделник може да ви донесе вдъхновение за нов проект или хоби.

Риби

През тази седмица се насочете към вашия вътрешен свят. Помислете върху миналото си и какво бихте искали да постигнете в бъдеще. В сряда ще имате възможност да се свържете с приятели, които отдавна не сте виждали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама