Хороскоп за тази седмица, 13 - 19 май 2024


Хороскоп за тази седмица, 13 - 19 май 2024
Снимка: iStock

Научете съветите на звездите за всяка зодия за тази седмица, 13 - 19 май 2024.

Овен

Тази седмица Новолунието в Телец ще продължи да ви помага по пътя към успеха, като Уран, все още е в същия знак. Идва заключителен период и ново начало, което ще ви помогне да осъзнаете по-добре своите ценности и материални притежания. Последните няколко седмици допринесоха за продължаващата ви трансформация. Сега сте готови да влезете в нов етап с повече знания и смелост.

Телец

Тази седмица Новолунието във вашия знак ще ви помогне да излекувате връзките, включително приятелствата. С Юпитер във вашия знак за още няколко седмици можете да продължите да се издигате и да се развивате, докато се подготвяме да навлезем в територията на Меркурий този месец. Покажете си любов, изгубете се в романтика и включете нещата, които ви правят щастливи. В крайна сметка вашата година на разширяване и метаморфоза ще стане по-добра.

Вижте още: Най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 13 - 19 май 2024

Близнаци

Това е голяма седмица, с новолунието в Телец в най-тъмните ъгли на вашата карта, което ви напомня за вашия потенциал точно преди да навлезем във вашия сезон. Новолунието е вашата прелюдия, кара ви да започнете на чисто и да се чувствате повече в синхрон със задълженията си. Нещата стават вълнуващи, когато Луната е във вашия знак по-късно тази седмица, разширявайки се и свързвайки се с вашите ценности и цел, тъй като Плутон ви обещава още по-мощна посока.

Рак

Един от забележителните транзити тази седмица е Новолунието в Телец, което дава на всеки нещо за разговор. В този момент играете шах, печелите и изпреварвате всички на работа или в училище. Почивката е наложителна, когато се появи Луната в Близнаци, която ви напомня да си вземете почивка, докато продължавате да печелите битки. Седмицата завършва с Луната във вашия знак, която ви центрира и ви помага да намерите вдъхновение за любов.

Лъв

Всички усещаме вибрацията на Луната в Телец тази седмица, тъй като тя ще бъде в същия знак като Юпитер. Наличието на тези две силни позиции в най-високата точка във вашата класация ви дава предимство да продължите да се борите и да вярвате в мечтите си. Когато Луната влезе в Близнаци, вие все още ще бъдете много свързани с наградата, която търсите, и ще видите колко подкрепа получавате от другите.

Дева

Земната енергия тази седмица ви носи чувство на оптимизъм и надежда за вашето пътуване. Новолунието ще направи тригон към вашия знак, повишавайки вашата решителност и свързвайки ви с ментори и приятели, които продължават да ви вдъхновяват. Луната, влизаща в Близнаци по-късно през седмицата, ви помага да продължите пътя си на разширяване, растеж и разбиране.

Везни

Нарушаването на контрола, който миналото може да държи за вас, ще бъде свързано с транзита на Новолунието в знака Телец. Седмицата ви се е съсредоточила върху изцелението и движението напред, особено с Луната, която навлиза в Близнаци, което ви помага да се свържете отново с вашите амбиции и перспективи за кариера. С приключването на седмицата детайлизирането и съставянето на вашия списък със задачи става по-лесно с Луната в Рак.

Скорпион

Когато става въпрос за установяване на рутина, тази седмица работи във ваша полза. Но Новолунието ще ви помогне да прецените как ви отразяват вашите партньори. Шансът за разширяване и по-нататъшен растеж в партньорствата ще се появи по-късно през седмицата с Луната в Близнаци, карайки всички ни да искаме да споделим повече за себе си. Ще се почувствате благодарни за Луната във водния знак Рак по-късно тази седмица, която ви дава период на спокойствие и много възможности за почивка.

Вижте още: Ето кои са 3-те зодии с най-силен характер

Стрелец

Можете да имате пробивни идеи с Луна в Телец, което ви дава повод да се съсредоточите върху себе си и да планирате следващите месеци. Нещата стават сериозни със срещата на Луната в Близнаци с Плутон по-късно през седмицата, давайки ви нещо вълнуващо и привлекателно, което ще ви държи ангажирани с потенциала, който носи сезонът на Близнаци. Срещите с хора стават лесни през това време, тъй като се чувствате по-уверени в това, което търсите в партньорствата.

Козирог

Мощното Новолуние в Телец ще направи тригон към вашия знак, извеждайки ви от всяка криза и добавяйки изблици на радост. Когато Луната влезе в Близнаци, вие се връщате към основите и с план за справяне със задачите с лекота. Знаменитата Луна в Рак затваря седмицата, добавяйки елемент на вълнение към вашите партньорства.

Водолей

Седмицата започва с Луна в Овен, събуждаща амбицията ви и нуждата да триумфирате и да постигнете колкото е възможно повече. Нещата стават по-интензивни с Новолунието в Телец, връщайки ви у дома и свързвайки се с вашите корени. Въздушната енергия ще ви помогне да се почувствате вдъхновени по-късно през седмицата, като Луната в Близнаци ще ви помогне да разчупите границите и да изследвате нови хоризонти.

Риби

Установяването на седмичната енергия с Новолунието носи разширяване и изобилие. Тогава Луната в Близнаци ви помага да се свържете повече със семейството и приятелите. Социална седмица, която завършва с романтичната енергия на Луната в Рак, внасяща спокойствие и оптимизъм в романтичния ви живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама