Хороскоп за тази седмица, 12 - 18 август 2024


Хороскоп за тази седмица, 12 - 18 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви съветват звездите тази седмица, 12 - 18 август 2024 според зодията.

Овен

През тази седмица ще получите покана от хора, които познавате слабо. Ще се учудите обаче колко много общо имате с тях. Понякога сродните души нямат нужда от много време, за да се създадат близки и дълготрайни приятелства. Не робувайте на предразсъдъци, отпуснете се. Бъдете такива, каквито сте и ще изживеете много красиви мигове. В сряда може да разберете за дълго крит в миналото проблем. Не губете време в ровене в миналото, а се ориентирайте бързо към вярното разрешаване на въпроса. През почивните дни задължително си почивайте. Ако можете, отидете на водни процедури или други занимания, които се отразяват добре на психиката и на физическото ви състояние.

Телец

Предстоящата седмица може да стане решаваща по отношение на личния живот на много от представителите на знака. Случайна среща ще прерасне в истинска романтична буря от чувства и преживявания, които ще завладеят сърцето ви. Представител на противоположния на пол ще ви даде надежда, че заслужавате цялото щастие на света и това е така. Бъдете смели и решителни, но изразете ясно вашите виждания за щастлив съвместен живот. В бурята от страсти някои служебни задачи могат да изостанат. Не позволявайте голям срив в работата. Всичко, което сте пропуснали, ще може да го наваксате. Вероятно ще се наложи да останете по-дълго в офиса или да вземете работа за вкъщи. През почивните дни изберете тиха и спокойна дестинация, в която да прекарвате незабравими часове с вашия любим човек.

 

Близнаци

През тази седмица може да си дадете сметка, че ужасно сте закъснели с дадено признание или извинение. Както се казва - никога не е късно да поправим грешките си, но истината е, че сега това ще ви струва прекалено скъпо. Вложете всичките си сили и въображение, за да се реванширате по възможно най-красивия и запомнящ се начин. В работата настъпва период на застой. Може би е добре да разгледате възможности за търсене на допълнителен източник на доходи. През почивните дни направете всичко това, което е изостанало в последните месеци.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 12-18 август 2024

Рак

През тази седмица не залагайте на старото, а потърсете  нови пространства. Струва си да помислите за промяна в професионалното ви развитие. Сега ще ви бъде от изключителна полза да се отдалечите от традиционните принципи в работата и личния живот. Имате представа как точно това трябва да стане. Просто се заредете с повече смелост и направете първата крачка.

Лъв

През тази седмица с минимални усилия можете да промените живота си към по-добро. Понеделник ще донесе празнично настроение и романтика. Във вторник ще се окажете в епицентъра на важни събития. Предстои ви познанство с интересни хора, които ще разширят светогледа ви. Обвързаните представители на знака ще имат шанса да възродят любовта си. Прекарайте почивните дни с любимия ви човек и няма да съжалявате.

Дева

През тази седмица има вероятност от кризисни ситуации, но с малко повече усилие ще преодолеете всичко напълно успешно. Важно е да останете спокойни и любезни. Малките неприятности няма да ви създадат проблеми, ако не ги потърсите сами. Авторитетът ви в работата е непоклатим, така че няма за какво да се притеснявате. Обърнете внимание на личните отношения и подобряване на общуването с партньора ви. През почивните дни не трябва да вземате категорични решения по отношение на близките.

Везни

Изключително силното желание да избягате от рутината може да доведе до ваши бързи и необмислени стъпки. Истината е, че трябва да се замислите по-сериозно какво точно не ви харесва, а не да взимате импулсивни решения. Дългите разходки ще ви помогнат за изчистването на мислите ви и тяхното подреждане в правилната посока. Опитайте се да не се влияете прекалено от мнението на приятели. Все пак никой не е във вашата ситуация. Направете визия на бъдещето, както го виждате в идната година и разпишете малките стъпки, които са ви необходими, за да достигнете целта си.

 

Скорпион

През тази седмица ще се уверите, че усилията, които полагате през последните седмици, си заслужават. Сега ще получите първите плодове от тях. Увереността в способностите ви ще нараства. Това обаче все още не означава, че сте готови изцяло да се посветите на новата дейност. Ще трябва да проявите търпение, преди да се посветите изцяло на нея. В петък може да назрее момент за решаването на важен въпрос в личния живот.

Вижте още: 3 зодии, чиито ангели пазители най-много ще ги пазят до края на 2024

Стрелец

Това е седмица, която да посветите на творческия подход при решаването на важни решения. Ще трябва да търсите изход от сложна делова ситуация и най-вече нестандартните решения. Изкуството ще ви помогне и при разпускане след тежкия работен ден. Намерете време, за да посетите изложба или концерт, а може просто да порисувате някоя вечер у дома.

Козирог

През тази седмица късметът ще е на ваша страна. Използвайте момента, за да вземете всичко това, което желаете. Успехът ви ще е свързан най-вече с постигането на лични цели и повишаване на доходите ви. Внимателно планирайте изразходването на паричните средства. Вложете ги умно в нещо, което ще ви служи дълго.

Водолей

Тази седмица можете да очаквате успех в делата, свързани с отношенията. Ще бъдете много красноречиви и убедителни. Периодът е добър за провеждането на преговори и подготвянето на документи за различни инстанции. Сряда може да бъде ключовият ден от седмицата, много е важно да прекарате този ден с усещане за вътрешна свобода. В четвъртък партньорите ви могат да предложат интересен проект, който заслужава внимание, ако е необходимо, не отказвайте помощта на приятели. Прекарайте уикендa сред природата - разходете се в парка или на друго открито място, изпълнено със зеленина.

Риби

През тази седмица ще имате добра възможност да повишите доходите си. При това от вас няма да се изисква кой знае какво усилие. Добро, което сте направили в миналото, ще ви даде сериозно предимство пред останалите в своеобразно съревнование. Не бъдете прекалено придирчиви към себе си. В средата на седмицата може да се отпуснете и да си оставите повече време за мечти. През почивните дни направете усилия, за да повишите физическата си активност - това ще ви накара да се почувствате по-добре и ще се отрази положително на самочувствието ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама