Хороскоп за днес, 7 юли 2023


Хороскоп за днес, 7 юли 2023
Снимка: iStock

Овен

Днес е възможно да ви бъде отправена известна критика. Забравете за желанието си да изяснявате кой е крив и кой прав. Ако сте пропуснали нещо, най-добре е да си признаете, че сте сгрешили.

Телец

Този петък ще сте завидно смели и енергични. Все пак не проявявайте готовност да приемете цялата работа на света, защото просто няма как да се справите.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късмета си за ЮЛИ

Близнаци

Това е ден, в който трябва да се опитате да хванете щастливата минута. Със сигурност ще трябва да се постараете много, но ще си заслужава.

Рак

Това е ден за печалба. Каквато и да е тя, ще преобърне светогледа ви, а точно от това имате нужда сега. Грабвайте подаръка и смело напред!

Лъв

Това е ден, в който ще сте готови за битки. Преговорите ще ви спечелят сериозни позиции, така че атакувайте смело!

Дева

Вашият интелект и остроумие ще ви направят още по-привлекателни. Използвайте качествата си, за да постигнете целите си.

 

Везни

Това е ден, в който е най-добре да бъдете искрени. Шикалкавенето няма да ви се получи. Ще трябва да сте честни.

Вижте още: Ето какво трябва да направи всяка зодия през юли, за да привлече късмет

Скорпион

Очаква ви ден, изпълнен с приятни мигове. С каквото се захванете днес, ще ви върви като по вода. С половинката ви може да обмислите дали да не узаконите връзката си.

Стрелец

Денят обещава максимална активност. Със сигурност ще се справите с всички предизвикателства, ако не се поколебаете дали да започнете.

Козирог

Днес ви очаква напрегнат ден, в който ще чакате важен резултат за вашата дейност. Не се притеснявайте прекалено. Скоро ще разберете, че имате успех.

Водолей

Този петък може да си позволите малко умерена манипулация в любовно отношение. Все пак е много важно да спрете навреме, за да няма по-сериозни последици за връзката ви.

Риби

Може да започнете да се чувствате така, сякаш сте загубили своите сексапил и обаяние. Отдайте се на занимания, които ще ви мотивират.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама