Хороскоп за днес, 6 май 2023


Хороскоп за днес, 6 май 2023
Снимка: iStock

Овен

През този празничен ден забравете за всички тревоги и отделете повече време за близките си, защото те са нашата най-силна подкрепа. 

Телец

Като известни чревоугодници, точно днес трябва да сте по-внимателни с храната и количествата, които приемате. Веселете се, но с мярка.

Вижте още: Какво я очаква всяка зодия на Гергьовден 2023

Близнаци

Тази събота ви очаква вълнуващо пътуване до място, на което не сте били. И най-хубавото е, че ще бъдете с човек, който ви е скъп на сърцето.

Рак

Днес Раците трябва да бъдат по-внимателни, тъй като има вероятност да бъдат измамени от недоброжелателни хора. Добродушни сте по природа, но тази събота трябва да бъдете по-подозрителни към действията и думите на околните.

Лъв

За представителите на зодия Лъв 6 май 2023 ще бъде изключително романтичен ден, изпълнен с прекрасни моменти с половинките им. 

Дева

Днес приемайте всичко с усмивка. Това е единственото, което ще може да направите, за да се почувствате по-добре и да излетете от всяка ситуация с достойнство.

Везни

Тази събот бъдете реалисти. Ако имате някои притеснения, просто ги споделете и признайте, че колебливостта е ваша черта от характера. Ще направите верния избор.

Скорпион

Социалният ви живот ще бъде ключът към любовния ви живот. Възможно е да получите признание от приятел, което да ви разкрие негова любов.

Вижте още: Любовен уикенд хороскоп за 6-7 май 2023

Стрелец

Днес ще ви се случи нещо, което сте очаквали да се случи на друг етап. Ще сте достатъчно подготвени, така че не се притеснявайте.

Козирог

Ще се радвате на хармония между вас и половинката. Възможно е да вземете и важни решения, свързани с финанси.

Водолей

През този ден ще ви се случи чудо. Това е знак да вярвате повече в положителния развой на нещата. Насладете се на щастието си.

Риби

Това е ден, в който ще научите добри новини. Запазете информацията за себе си и не почивайте на лаврите, които тя ще ви даде.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама