Хороскоп за днес, 4 декември 2024


Хороскоп за днес, 4 декември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този четвъртък, 4 януари 2024, според зодията

Овен

Запретнeте ръкави, Овни. Днес Марс навлиза в Козирог и това активира вашия сектор на работа и кариера. Марс е в Козирог ви дава издръжливост и смелост, така че ще имате много енергия, за да постигнете целите си.

Телец

Имате толкова много неща, които искате и трябва да изследвате, а с Марс в Козирог мислите много, обмисляте и философствате за живота си по много начини. Това е времето от годината да го направите.

Вижте още: Тези зодиакални знаци ще се радват на изобилие през януари 2024

Близнаци

Когато имате неща, които можете да направите за друг, вие сте първият на опашката, който ще се притече и ще помогне. Марс във вашия сектор на тайни и споделени ресурси може да отвори врати за вас.

Рак

Раци, Марс в Козирог ще активира вашия вътрешен двигател и той ще набере обороти, за да ви помогне да прегърнете взаимоотношенията си по начин, който не сте обмисляли от дълго време.

Лъв

Не прекалявайте. Толкова е лесно да се преуморите, когато Марс влезе във вашия шести слънчев дом. Ще искате да бъдете изключително внимателни около остри предмети и да не поемате твърде много рискове. Марс също управлява ножовете и внезапните инциденти. Така че, без превишена скорост или изпращане на съобщения по време на шофиране през този ден.

Дева

Вие сте креативни и талантливи. Имате око за красотата. Знаете как да правите нещата по-красиви и няма причина да не използвате този талант, за да служите на другите. Ако има парти, което искате да планирате, това е моментът да започнете да правите своя списък с гости.

Везни

Везни, когато най-малко вярвате, се случват най-хубавите неща. Това важи с пълна силна днес в любовен план. Ще срещнете човек, който ще ви направи силно впечатление. Ако му дадете шанс, има голяма вероятност той да се превърне в нещо повече от приятел.

Скорпион

Погледнете се, Скорпиони. Психически силни сте и ще видите само подобрения. Днес няма да пестите думи. Марс е в знака на Козирог до май, така че това е идеалното време за писане, творчески проекти и представяне на вашата гледна точка по начин, който е кристално ясен, кратък и остър.

Вижте още: Съвет за всяка зодия за януари 2024

Стрелец

Стрелци, знаете как да работите здраво. Вие харесвате работата, която вършите, да е приятна и ползотворна. За щастие, тази година Марс влиза в Козирог, докато Меркурий и Венера са във вашия знак. Така че вие ще правите неща, които знаете, че са добри за вас, без съпротива.

Козирог

Време е да си поставите някои сериозни цели в живота си. Имате цялата сила на Вселената тук, за да ви помогне да стартирате. С Плутон в критичен градус във вашия знак могат да се случат трансформационни неща. Просто трябва да решите да се съсредоточите върху това, което искате, и да сте безмилостни, за да го получите.

Водолей

Когато Марс е във вашия дванадесети дом, това може да бъде както благословия, така и проклятие. От една страна, може да се почувствате така, сякаш тази година е започнала с огромна ножица, пъхната в ръката ви, за да прекъснете връзките с приятели, семейство и всеки друг, който изглежда е на различна страница. Но Вселената не работи така. Не можете да прекъсвате връзките си с всеки човек, който не ви харесва. Ако Марс в Козирог има да ви даде урок през следващите четири месеца, това означава, че можете да се борите с огъня с огън или можете да си тръгнете. И двете водят до приключване.

Риби

Вие сте свободен дух, Риби, и когато Марс влезе във вашия сектор на приятелството, той може да ви привлече към реалността по всички правилни начини. Светът е много по-добър, когато имате добри приятели. С Марс в Козирог първата ви задача е да разберете кой какво е за вас. Линиите на яснотата са замъглени. Марс ще ви помогне да се тласнете към автентични взаимоотношения и приятелства.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама