Хороскоп за днес, 30 май


Хороскоп за днес, 30 май
Снимка: iStock

Овен

Денят ще ви запознае с интересен човек. Все пак спазвайте дистанция, докато не се опознаете достатъчно. Бъдете тайнствени! 

Телец

Денят предполага приземяване. Реенето в облаците е полезно в ограничени количества. След това е добре да се погрижите за благополучното ви пребиваване в реалния свят.

Късметче за всяка зодия за 30 май

Близнаци

Този понеделник ще ви предложи нов начин за развитие и повишаване на доходите. Ако нямате друг вариант - не му мислете много. Винаги може да се откажете на един по-късен етап.

Рак

Денят ще ви даде шанс за развитие, но трябва да проявите увереност и самочувствие. Дори да не покривате някои критерии, много бързо ще наваксате всичко.

Любовно пожелание за 30 май според зодията

Лъв

Денят ще ви подскаже вярното решение на въпрос, който очаквате отдавна. Вгледайте се в обстоятелствата около вас и наблюдавайте случващото се. От там ще дойде отговорът.

Дева

Прекалената настъпателност не винаги действа, дори може да отблъсне този, когото се опитвате да привлечете. Сменете тактиката и чакайте резултат.

Везни

Този понеделник ще се замислите дали не сте постъпили неправилно спрямо някого. Вместо да се чудите дали е така, или не - се обадете на човека и оправете нещата.

Хороскоп за тази седмица, 30 май - 4 юни

Скорпион

Бъдещето ще покаже дали сте били прави, или не, но засега трябва да спазвате правилата. В противен случай може да попаднете в изолация, докато чакате резултата.

Стрелец

Денят ще ви постави пред труден избор. Колкото и да сте пристрастни, изберете това, което няма да се притеснявате да разкажете след време.

Седмичен любовен хороскоп за 30 май - 3 юни

Козирог

Това е ден, в който може да се замислите за продължаване на образованието си. Ако усещате недоволство от себе си, крачка в тази насока ще се отрази добре на самочувствието ви.

Водолей

Ако не се чувствате добре, е хубаво да предприемете някои мерки за това. Съвет със специалист може да ви помогне повече, отколкото предполагате.

Съвет за всяка зодия за ЮНИ

Риби

Бъдете сигурни, че натам, накъдето сте тръгнали, мнозина се връщат. Достойнството е едно, но вслушването в чуждия опит - друго. Правете разлика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама