Хороскоп за днес, 3 май 2023


Хороскоп за днес, 3 май 2023
Снимка: iStock

Овен

Тази сряда ще може да сте сигурни, че всичко, което правите, е за добро. Дайте всичко от себе си, за да изпълните задачите си добре.

Телец

Днес не оставяйте на друг да ви свърши работата. Ще може да справите сами и то доста по-добре, отколкото си представяте.

Вижте още: 2 зодии, на които всички ще завиждат през май

Близнаци

През този ден бъдете преди всичко рационални, а не емоционални. Използвайте случая, за да уредите едни по-сложни отношения между вас и ваши близки. Не се подавайте на емоциите в никакъв случай.

Рак

Днес ще може да научите всичко, което искате. Не е сигурно, че това ще ви направи щастливи, но пък може да сте сигурни, че знаете истината.

Лъв

Днес не търсете вината за всичко у себе си. Сега е много важно да се сте скромни, но все пак не преминавайте границите.

Дева

Тази сряда не спестявайте истината да приятелите си. Все пак се опитайте да не бъдете лошият вестител и да не всявате прекалена паника.

Везни

Непредвидени случки у дома ще изместят романтиката на втори план. Няма да ви е до любовни срещи през тази седмица. Временната раздяла ще стабилизира връзката ви, а в края на седмицата ще сте отново заедно.

Вижте още: Любовен месечен хороскоп за май 2023

Скорпион

Желанието ви да въздействате върху решенията на половинката ще бъде посрещнато с неприязън. Не е изключено да решите, че това е достатъчен повод за да сложите край на връзката си.

Стрелец

Днес ви очаква приятна изненада от страна на ваш приятел. Намерете време да си подарите един ден на истинско празнуване на отношенията ви.

Козирог

Днес се отнасяйте към другите така, както вие бихте искали те да се отнасят към вас. Самочувствието ви ще е на ниво, което не е здравословно за отношенията ви с околните, а и за вас самите.

Водолей

Ще престанете да си вярвате, ще станете много по-самокритични и най-вероятно ще решите, че сте виновни за нещо. Съберете смелост и се опитайте да обсъдите ситуацията в първия възможен момент.

Риби

Това е ден, в който да мислите по-внимателно от обикновено. Рискувате да се пренесете в плановете за бъдещето прекалено рано, а имате още неща за довършване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама