Хороскоп за днес, 29 юли 2023


Хороскоп за днес, 29 юли 2023
Снимка: iStock

Тази събота ще донесе различни преживявания за отделните зодии. Някои ще преживят моменти на щастие, други ще имат нужда от уединение. Кой какво ще получи вижте в дневния хороскоп.

Овен

Тази събота всичко ще е много по-хубаво, отколкото сте си го представяли. Не изпадайте в ступор, а се възползвайте от благата на Съдбата.

Телец 

Тази събота има голяма вероятност да създадете нови приятели. Бъдете открити в общуването – това винаги се оценява високо.

Близнаци

Днес могат да ви изиграят глупава и много обидна шега. Не се ядосвайте, точно това се очаква от вас. По-добре се престорете, че не сте забелязали.

Още: Кои зодии искат да ловят маймуни с трици?

Рак

Резултатите от вашите героични усилия днес ще бъдат по-видими от всякога. Вечерта ще получите комплимент от човек, когото много цените.

Лъв

Ако е възможно прекарайте деня в уединение и самоанализ. Общуването с много хора ще ви донесе само главоболия. 

Още: Кои са най-мълчаливите зодиакални знаци?

Дева

Защо да задавате въпрос, когато отговорът вече е известен? Днес нямате нужда от чужди съвети и чужда помощ. Справете се сами.

Везни

Днес имате шанс да изпитате напълно силата на земната гравитация. Препоръчваме да се въздържате от летене насън и падане в действителност.

Скорпион

Днес усилията, изразходвани за постигане на някаква цел, може да достигнат абсолютно невероятни размери. Може би е добре да помислите дали си заслужава.

Стрелец

Вашите гениални идеи няма да предизвикат наслада днес. Може би просто сте избрали грешната аудитория или грешното време. Опитайте се да ги изразите по-късно при други обстоятелства.

Още: По няколко стотачки ще получат в Неделя тези 4 зодии

Козирог

Тази събота новината, сама по себе си, няма да е толкова важно, колкото това как е приета. Може да не обръщате много внимание на устните съобщения, но всичко, което се предава чрез писмо, си струва да се вземе предвид.

Водолей

Днешният ден може да е пълен с най-неочаквани съвпадения. Такива или не - наслаждавайте се на случващото се и си правете изводи. 

Риби

Днес може да имате нужда от емоционално разтоварване. Не дръжте стреса в себе си, опитайте се да намерите изход за чувствата си, но за предпочитане - спокоен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама