Хороскоп за днес, 28 февруари 2023


Хороскоп за днес, 28 февруари 2023
Снимка: iStock

Овен

През този ден не се вглеждайте много в отражението си. Рискувате да бъдете заслепени от собствения ви блясък.

Телец

Малко неудобство, което трябва да понесете в началото на деня, ще се превърне в приятна промяна за вас. Вие заслужавате това, което жадувате.

Близнаци

Днес е по-добре да бъдете учтиви, отколкото искрени. Вашата честност няма да бъде оценена. Има и такива дни. 

Рак

Това е ден, в който да потърсите поезия в света около вас. Отърсете се от рутината, която е засипала душата ви. Идва пролет!  

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 27 февруари - 3 март 2023

Лъв

Този вторник всякакви опити за сътрудничество с вас ще бъдат смазани в зародиш от вашата могъща индивидуалност. Опитайте се да не нараните човека.

Дева

Днес външният свят ще се опита по всякакъв начин грубо да нахлуе в личното ви пространство. Пазете тайните си - те са свещени.

Везни

През този ден ви очаква ново запознанство, което по-късно може да прерасне в силно приятелство. За целта не бива да оставате у дома.

Скорпион

Днес ще тръгнете на пътешествие, което само по себе си ще бъде много по-важно за вас от крайната му цел. Бъдете внимателни към вашите спътници.

Вижте още: На тези 3 зодии ще им върви във всичко през март 2023

Стрелец

Този вторник не се опитвайте да промените нещо в себе, защото сте предизвикали недоволство у някого. Останете верни на убежденията си.

Козирог

Съдържанието днес, както в повечето случаи, ще бъде ценено повече от формата. Така че е напълно допустимо да спестите време за проблеми с дизайна.

Водолей

Днес ще трябва да скриете истинските си чувства зад грижливо изрисувана усмивка. Всичко, което мислите за този или онзи човек, може да бъде казано на глас малко по-късно.

Риби

Днес трябва да обърнете повече внимание на проблема с опазването на тайните на работата ви. Опитайте се да бъдете максимално далновидни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама