Хороскоп за днес, 28 декември 2023


Хороскоп за днес, 28 декември 2023
Снимка: iStock

Научете какво очаква всички зодии този четвъртък, 28 декември 2023.

Овен

Време е да направите нещо, което обичате. Луната в Лъв активира вашия пети слънчев дом, вашият сектор на страст и креативност. Запишете се за час по изкуство. Насладете се на нещо, което ви позволява да изразите творческата си страна. Вземете приятел, за да ви е още по-приятно.

Телец

Можете да впечатлите точните хора. Луната в Лъв активира вашия четвърти слънчев дом, вашият сектор от авторитетни фигури. Единственото предупреждение за днес е да внимавате за арогантност. Винаги е най-добре да бъдеш скромният човек, който е добър в това, което прави, но не прекалено горд.

Близнаци

Изразявай мнението си. Луната в Лъв насочва вниманието към вашия трети слънчев дом, който също е вашият комуникационен сектор. Това е страхотно време за писане, изпращане на имейли или наваксване с проекти.

Вижте още: Каква е вашата КАРМА за 2024 година според зодията ви

Рак

Раци, поемете отговорност за вашите нужди и желания. Знаете какво трябва да имате, така че го направете. Днешната Луна в Лъв подчертава вашия сектор на парите и личните ценности. Помислете за спестяване. Вижте нови начини да монетизирате това, което притежавате. Получете експертен съвет, ако имате нужда от помощ за финансовите ви дела.

Лъв

Бъдете отворени към това, което светът е подготвил за вас. Никога не знаете накъде може да ви отведе пътят на живота. Луната в Лъв разкрива желанието ви да поемете лична отговорност и да правите нещата за себе си по правилния начин. Това е идеалният ден за поставяне на цел. Помислете какво искате да правите през следващите пет години. Поставете си цели и се насочете към бъдещето, което желаете.

Дева

Луната в Лъв подчертава вашето минало и враговете, които ви ограбват от времето. Може би има навици, на които сте позволили да се развият поради удобство или липса на осведоменост. Наблюдавайте ежедневните си дейности и се запитайте дали те добавят или отнемат стойност от живота ви.

Везни

Излезте и се запознайте с нови хора, а ако не можете да отидете лично, общувайте онлайн. Днешната Луна в Лъв разкрива вашите социални мрежи и бизнес отношенията, които имате в живота си. Запишете се за събитие и  отидете.

Скорпион

Вдигнете брадичка, животът ви е на път да стане по-добър, особено в професионалната сфера. Днешната Луна в Лъв разкрива нуждата ви да работите здраво и да правите неща, които издигат социалния ви статус. Усъвършенствайте своите умения и прочетете най-новото във вашата област, за да сте в течение.

Вижте още: Богът на изобилието влиза в живота на тези 3 зодии през 2024 година

Стрелец

Луната в Лъв насочва вниманието ви към висшия ви ум и желанието ви да научите всичко за културата чрез пътуване и качествена храна. Гответе у дома, ако не можете да пътувате. Насладете се на гледането на документален филм за любимата ви дестинация.

Козирог

Бъдете отворени за помощ, Козирози, дори ако ви е неудобно да получавате неща от другите. Луната в Лъв разкрива вашия споделен ресурсен сектор, което означава, че може би ще получите пари или финансова помощ от партньор или друго значимо лице. Кажете благодаря.

Водолей

Романтиката ще цари през този ден. Пригответе се за много щастливи моменти с половинката ви. Този четвъртък всичко, което си пожелаете в любовен план, ще се сбъдне.

Риби

Наблюдавайте житейските си избори, Риби. Луната в Лъв насочва вниманието към ежедневието ви и начина, по който се грижите за здравето си. Можете да си направите график, който да следвате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама