Хороскоп за днес, 27 септември 2024


Хороскоп за днес, 27 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този петък, 27 септември 2024, според зодията

Овен

Каква е границата между приятел и любовник? Може би ще трябва да определите как изглежда това, защото може да има пресичащи се линии, които може да не сте очаквали. Спомнете си кога едно приятелство неочаквано се превърна в нещо повече. Как се почувствахте и какво научихте от опита? Как можете да балансирате страстта на романтичната връзка и стабилността на приятелството?

Телец

Каквито и точки за избор да имате, вашите логически способности може да не са в състояние да изберат правилния отговор. Доверете се на това странно интуитивно попадение, което може да ви отведе в нова точка, дори и да не можете да видите целия маршрут.

Може просто да имате късмета да срещнете мистериозен непознат, който може да ви помогне по пътя ви. Как можете да се приспособите повече към интуицията си и да разчитате по-малко на чисто логичното вземане на решения?

Близнаци

Вашата рутина е за промяна. Как сегашните ви навици ви приближават до върховната ви визия? Прегледайте личните си данни. Направете опис на ежедневните си навици. Кои са в съответствие с вашите дългосрочни цели и трябва да бъдат променени или премахнати? Опишете вашата "върховна визия" за вашия живот. Как можете да коригирате рутината си, за да поддържате по-добре тази визия?

Вижте още: Големият Таро хороскоп за ОКТОМВРИ 2024 за всяка зодия

Рак

Дори ако наскоро сте се чувствали изгубени, сега имате шанс да се закотвите. Почувствайте се в корените си, за да запомните, че сте цялостни, точно такива, каквито сте. Как можете да се свържете по-дълбоко с вашите корени и наследство, за да намерите чувство за цялост и принадлежност? Помислете върху понятието "дом". Какво ви кара да се чувствате като у дома си и как можете да култивирате това чувство, където и да сте?

Лъв

Погледнете страховете си директно и ще видите как те внезапно ще се превърнат от зверове в безобидни кученца, които просто се нуждаят от укротяване. Когато отворите нов портал на осъзнаване, вие се превръщате в сила.

 Идентифицирайте най-големите си страхове. Какви стъпки можете да предприемете, за да се изправите срещу тях и да ги трансформирате? Помислете за пример, когато изправянето пред страх води до личен растеж и овластяване. Какво научихте от това преживяване?

Дева

Време е да се впуснете в ново търсене на визия. Този етап изисква да проучите тънкостите на вашето митично приключение, преди да напуснете гнездото, но първо започнете с това как искате да се чувствате.

Помислете за период, когато излизането от зоната ви на комфорт е довело до значителен личен растеж. Какво научихте. Как можете психически, емоционално и физически да се подготвите за ново приключение?

Везни

Съсредоточете се върху това къде искате да бъдете и кого си представяте да седи на вашата кръгла маса. Богатото въображение може да създаде нови светове. Кой и защо седи на вашата "кръгла маса"? Как можете да използвате въображението си, за да създадете ярка картина на вашия идеален живот и да работите за превръщането му в реалност?

Вижте още:  Страх №1, който всяка зодия трябва да преодолее, за да успее

Скорпион

От вас зависи да поведете екипа да пресече блатото на мътните води. По-малко е да им покажете кой е техният шеф, а повече да поемете инициатива, когато никой друг няма да го направи. Какви качества ви правят силен лидер и как можете да култивирате тези качества у другите? Спомнете си за ситуация, когато сте поели инициативата в труден сценарий. Какъв беше резултатът и какво научихте?

Стрелец

Превърнете следващите 24 часа в пътуване на блажено спокойствие, релаксация и самозадоволяване. Не се губете твърде много, уверете се, че можете трезво да плувате обратно до върха.

Помислете за баланса между снизхождението и дисциплината в живота си. Как можете да сте сигурни, че няма да прекалите нито с едното, нито с другото? Трябва да имате място да изследвате, да бродите и да тествате това, което наистина ви изпълва.

Козирог

Ако откриете, че се взирате в празното пространство, разчленявайки емоциите си, не прекалявайте. Всичко, което трябва да направите, е да ги почувствате, за да можете да ги освободите, без да ги държите затворени в съзнанието си. Когато откриете, че мислите прекалено много, какви техники можете да използвате, за да се свържете отново с емоциите си и да ги освободите? Спомнете си кога успешно сте обработили трудна емоция. Как се отрази на вашето психическо и емоционално благополучие?

Водолей

Уязвимостта във вашите връзки едно към едно може да е за кулминационно подновяване. Всичко, което е останало неизказано, трябва да бъде разкрито - може да не е лошо и може да е лекарството, което сте чакали, за да разцъфти доверието. Кои неизказани истини трябва да бъдат разгледани в настоящите ви взаимоотношения? Как можете да подходите към тези разговори с внимание и честност?

Риби

Вярата, надеждата и вярата в себе си са ключовите камъни за афинитет, които сте събрали наскоро. Пуснете ги в употреба днес, тъй като те са магнити, през които да тече повече изобилие. Определете моментите в живота си, в които вярата, надеждата и вярата в себе си са направили значителна разлика. Как можете да черпите от тези качества по-често? Помислете за скорошен опит, при който поддържането на позитивно мислене привлече повече изобилие в живота ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама