Хороскоп за днес, 26 ноември 2023


Хороскоп за днес, 26 ноември 2023
Снимка: Pixabay

На 26 ноември 2023 г. една от зодиите ще има нужда от емоционално разтоварване. Как ще премине почивният съботен ден вижте в дневния хороскоп за утре.  

Овен

Днес няма да се смеят на шегите ви. Това обаче не бива да ви натъжава, защото ще им се смеят утре, вдругиден, а може би и до края на седмицата.

Телец

Избягвайте изкушението да кажете горчивата фраза „Казах ви“, дори ако наистина сте били прави. Хората имат право на грешки.

Вижте още: Ето какво разрушава връзката на всяка зодия

Близнаци

Ако хората около вас са забравили правилата на честната игра, най-доброто, което можете да направите, е да си измиете ръцете. Дайте им още малко време, за да се опомнят.

Рак

Днес няма да се налага да отговаряте на критики. Просто никой няма да ви критикува. Всяко ваше действие ще бъде прието за даденост.

Лъв

Още: 4 зодии имат най-мощен потенциал за съзидание

Ако искате да се представите соло, изберете правилното място и време. Ще бъде изключително разочароващо, ако представянето ви остане незабелязано.

Дева

Днес може да имате нужда от емоционално разтоварване. Не дръжте стреса в себе си, опитайте се да намерите изход за чувствата си, за предпочитане мирен.

Снимка: iStock

Везни

Днес имате шанс малко да развалите репутацията си. Опитайте се да не го използвате. Със сигурност няма да спечелите нищо.

Скорпион 

Това е ден, в който всичко ще ви е трудно. Добрата новина е, че в неделя никой не иска от вас да станете рано и да работите.

Стрелец

Днес съдбата ви ще зависи изцяло от милостта на собствените ви емоции. Така че вероятно не си струва да търсите някаква логика в случващото се - безполезно е.

Козирог 

Днес може да се наложи да преодолеете сериозна съпротива. Съдбата, под формата на малки препятствия, ще издигне цяла планина пред вас, която ще изисква огромно количество сила, за да я преминете.

Водолей

Днес ще забравите за всичките си проблеми - ще имате толкова интересно занимание, че просто няма да имате време да си спомняте за тях. Правете го по-често.

Риби

Днес може да ви измъчва комплекс от неоправдана вина. Това е вредно и най-вече безполезно. Не позволявайте да ви манипулират. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама