Хороскоп за днес, 26 февруари 2023


Хороскоп за днес, 26 февруари 2023
Снимка: iStock

Овен

Днес ще ви се наложи да положите усилия, за да се разбирате с другите. Ако сметнете, че не ви е наложително просто предприемете една самостоятелна разходка. За нея не ви е необходим никой.

Телец

Днес не си мислете, че ще се спестите действията с помощта на думите. От вас се очакват реални стъпки и този път приказките няма да ви помогнат.

Близнаци

През този ден бъдете тактични. Споделеното с вас не бива да достига до други хора, ако искате да докажете, че на вас може да се разчита.

Вижте още: Ако мъжът ви е от тази зодия, сте истинска късметлийка

Рак

Тази неделя у вас ще започне промяна в положителна насока. Не се плашете от нея, тя действително ще ви донесе само добро и ще ви представи в една нова и по-добра светлина.

Лъв

Тази събота могат да възникнат някои противоречия между вас и партньора ви. Помислете да ли не сте първоизточника на спора. Ако не сте честни със себе си няма как да се оправят нещата.

Дева

Този ден ще ви донесе приятна изненада от страна на вашата половинка. Няма нужда да скромничите. Напълно заслужавате това, което ще ви се даде

Везни

Тази неделя не влизайте в конфликт с хора, които са под вашето ниво. Това няма да доведе до нищо освен до загубено време и нерви.

Вижте още: Жените от зодия Дева са необикновени. Ето защо!

Скорпион

През този ден не правете прибързани стъпки и не се заричайте. Настроението ви е ще е променливо, а взетите решения може да останат за дълго. Бъдете далновидни.

Стрелец

Днес е възможно да бъдете по-властни от обикновено. Опитайте се да не бъдете чак толкова категорични в позицията си. Дайте шанс и на мнението на другите или поне го изслушайте.

Козирог

Днес задължително намалете темпото, за да пестите силите си. В най-добрия случай се въздържайте от домакинска  работа. Вечерта прекарайте с приятели, но се опитайте да си легнете рано.

Водолей

Очаква ви приятен ден, в който ще имате време за действия, които да ви носят удовлетворение. Изводът от деня ще бъде да си дадете сметка, че напоследък не мислите достатъчно за себе си и това трябва да се промени.

Риби 

Днес не се колебайте да се вслушате в чуждо мнение. Истината е, че те ще ви бъде от полза. Човек се учи цял живот и в това няма нищо срамно. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама