Хороскоп за днес, 26 август 2023


Хороскоп за днес, 26 август 2023
Снимка: iStock

На 26 август 2023 г. една от зодиите трябва да смени посока. Друга ще има толкова много късмет, че ще се чуди какво да прави с него. Вижте какъв е дневният хороскоп за събота.

Овен

Днес е добър ден за промяна - от всякакъв вид. Ако не се сещате за нещо по-добро, сменете прическата си или цвета на косата.

Телец

Днес може да се наложи да берете плодовете на собственото си невнимание. Почти невъзможно е да се смекчат последствията от свършен факт, но е възможно и необходимо да се извлече правилният урок.

Близнаци

Днес ще бъдете скалата, която стои непоклатима сред най-страшната буря. Някой ще се обърне към вас за помощ или просто за съвет. Не отпращайте тези хора.

Рак

През този ден не ограничавайте полезрението си до това, което е пред вас. Предстои ви да научите много полезни неща, които ще са ви от полза в бъдеще.

Вижте още: Тези зодии ще получат блага вест до края на август 2023

Лъв

Днес ще сте по-безгрижни от обикновено и затова трябва да бъдете по-внимателни. Особено наблюдателни бъдете по време на път. 

Още: Бермудски любовен триъгълник - кои зодии попадат в него?

Дева

Днес не е нужно да отговаряте на критики. Едва ли някой ще се осмели да ви отправи такава, дори и да се случи - направете се, че не сте чули.

Везни

Това е ден, в който ще се наложи да се вслушате повече в думите на другите. Някои от тях може да се окажа изключително полезни и навреме за вас.

Скорпион

Предстои ви късметлийски ден. Сега дори големите ви грешки ще изглеждат като постижение в очите на другите и ще ви бъдат простени.

Стрелец

Това е ден, в който ще искате да сте независими, но ще ви е трудно да постигнете това. Ще се наложи да спазите златната среда. 

Козирог

Това е ден, в който компромисът ще е необходим, ако искате да постигнете ваша цел в личен план. Отношенията са сложно нещо.

Водолей

Това е ден, в който ще преливате от енергия. Не я разпилявайте напразно. Сутринта потичайте, а ако имате за подреждане - действайте.

Риби

Това е ден, в който да хванете пътя, дори да нямате набелязана посока. Опитайте се да избягате от всичко шаблонно и рутинно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама