Хороскоп за днес, 25 ноември 2023


Хороскоп за днес, 25 ноември 2023
Снимка: iStock

На 25 ноември 2023 г. една от зодиите няма да може да се отърве от вниманието на другите. Как ще премине почивният съботен ден вижте в дневния хороскоп за утре.  

Овен

Силата на вашия чар днес ще зависи до голяма степен от изтънчеността на речта ви. С няколко грациозни завъртания можете да спечелите нечие сърце.

Телец

Днес може да се окажете в центъра на много голямо внимание от страна на другите. В началото ще ви е приятно, но все пак ще е уморително. 

Вижте още: Телец ли? Ето това са истинските чревоугодници на зодиака

Близнаци

Днес ще имате лукса да поемете някои рискове. Такова поведение ще бъде оправдано сега. Важното е да не се превръща в навик.

Рак

Тази събота хоризонтът над вас може да е облачен. Това има и своите предимства - със сигурност няма да слънчасате. Не драматизирайте. 

Лъв

Днес най-накрая ще ви бъде дадена малко почивка. Можете да се отпуснете и да не се тревожите за нищо. Изберете приятна компания за вечерта. 

Дева

Днес няма да имате нужда да показвате картите си. Ако искате да направите това доброволно - най-добре изчакайте, още не е дошло времето.

Снимка: iStock

Везни

Днес търпението ви ще бъде подложено на изпитание. Осъществяването на събитието, което толкова очаквате, ще се забави. Фокусирайте се върху нещо монотонно.

Скорпион

Това е ден, в който ако искате нещо ще трябва да си го осигурите сами. Не очаквайте от другите да отгатнат и изпълнят желанията ви. 

Стрелец

Днес може да бъдете предизвикани да погледнете на нещата по различен начин. Най-вероятно няма да ви хареса, но все пак ще е полезен опит.

Козирог

Ако някой знае от какво наистина се нуждаете, това сте само вие и никой друг. Също така само от вас зависи дали ще го получите. 

Водолей

Тази събота всички ще се борят за вниманието - от близки роднини до случайни познати. Някой явно ще трябва да бъде пренебрегнат, опитайте се да го направите тактично.

Риби

Тази събота ще трябва да промените решение, което сте взели наскоро. Обстоятелствата са се променили и действията ви е добре да бъдат коригирани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама