Хороскоп за днес, 25 февруари 2023


Хороскоп за днес, 25 февруари 2023
Снимка: iStock

Овен

Днес ще сте късметлиите на Зодиака в любовта. Денят е подходящ за романтични предложения и постъпки.

Телец

Това е добър ден за разчистване на сметки. Отдайте дължимото на тези, от които сте взели. Намерете начин да направите и добро.

Близнаци

Това е ден, в който да проявите предпазливост. В общуването не се осланяйте на емоциите си и запазете мнението за себе си.

Вижте още: Тези зодии ще имат невероятен късмет във всичко през март 2023

Рак

Днес не търсете под вола теле. Напълно нормално е да не сте съвършени. Не забравяйте, че никой и нищо не е перфектно и всъщност това е много добре.

Лъв

Днес ще имате шанса да постигнете много от личните си цели. Денят ще ви изкуши и с кулинарни предложения, но не прекалявайте с храната.

Дева

Тази съобота звездите ви съветват да се вслушвате много по-внимателно към съветите, които ще ви бъдат дадени от страна на близки и приятели. Сега не сте толкова силни, че да се справите с всички сами.

Везни

Очаква ви ден, изпълнен с приятни мигове. С каквото се захванете днес ще ви върви като по вода. С половинката ви може да обмислите дали да не узаконите връзката си.

Скорпион

Денят може да се окаже прекалено активен. Внезапните решения няма да са ви от полза. Обмисляйте добре думите и действия и оставете емоциите на заден план.

Вижте още: Това са зодиите с най-силна интуиция

Стрелец

Тази събота трябва да се погрижите за здравето си. Заложете на по-лека храна и се движете максимално много.

Козирог

Това е ден на възможности, които може да не забележите веднага. Обмисляйте добре това, което се случва около вас, за да може да реагирате в своя полза.

Водолей

През този ден ще имате нужда от искреност. Кажете всичко, което ви тежи, пък каквото ще да става. Важното е да ви олекне.

Риби

Тази събота пазете парите и личните си вещи. Има риск да ги забравите или загубите. Най-добре не сваляйте чантата от себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама