Хороскоп за днес, 23 юли 2023


Хороскоп за днес, 23 юли 2023
Снимка: iStock

Тази неделя се сблъска някои зодии с големи предизвикателства, докато други ще бъдат големи късметлии. Научете вие сред кои сте. 

Овен

Днес бъдете по-ярки от слънцето и по-волни от вятъра. Очаква ви прекрасен ден, за който ще си спомняте с любов в бъдеще.

Телец

Чувствате се уверени в себе си, в половинката си и най-вече в чувствата си. Това ще ви накара да планирате бъдещето смело.

Вижте още: Как да привлечете любов в живота си според зодията

Близнаци

Това е ден за приятелства и установяването на дълготрайни отношения. От тях може да получите информация, която сте търсили от много време.

Рак 

През този ден преценете добре какво точно искате да споделите с ваш приятел. Рискувате да разкриете прекалено много за себе си и да станете уязвими.

Лъв

Тази неделя може да срещнете категорично различно мнение от вашето. Може би ще е най-добре да разчитате само на себе си, а вслушването в чужди съвети да оставите за други дни.

Дева

Днес отделете повече време и внимание на любимия ви човек. Заминете извън града и се насладете на приятни общи преживявания.

Везни

Днес не очаквайте чудеса. Колкото по-малко се вторачвате в очакването, толкова по-вероятно е то да ви изненада, когато най-малко очаквате.

Скорпион

Днес не бъдете прекалено мнителни, но и бъдете способни да кажете: "Не", ако така ви подсказва интуицията.

Вижте още: Как различните зодии се държат по време на почивка

Стрелец

Това е ден за непланирани срещи. Няма да е лошо да вложите повече усилия за външния ви вид. Всичко останало ще зависи от вас и вашето обаяние. Не забравяйте и за усмивката.

Козирог

Това е ден, в който да повишите самочувствието си. Изправете гордо глава, спомнете си кой сте и действайте наперено.

Водолей

Мечтаете си за някаква промяна във връзката. Ако до този момент сте задържали в себе си, може би е крайно време да преосмислите.

Риби

През този ден не товарете ума си с трудноизпълними идеи. Сега не е моментът за нови проекти, а напротив - върнете в близкото минало и каквото може поправете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама