Хороскоп за днес, 23 септември 2023


Хороскоп за днес, 23 септември 2023
Снимка: iStock

Вижте хороскопа за всички зодии за тази събота, 23, септември 2023.

Овен

През тази събота трябва да обърнете повече внимание на близките ви, които през последните седмици сте пренебрегвали за сметка на работните ви и лични ангажименти. Прекарайте ценно време с тях. 

Телец

През този ден може да се случи интересна грешка – ще ви объркат с някой друг. От това объркване може да произлезе ценно приятелство, което да ви донесе много положителни облаги.

Близнаци

Тази събота ще научете една болезнена тайна, за която сякаш сте били слепи. Макар че ще се почувствате разочаровани, по-добре е, че я разбирате сега, а не по-късно. 

Вижте още: Зодиите, които ще ударят ДЖАКПОТ до края на септември 2023

Рак

Комуникацията с любимия човек ще бъде подложена на изпитание. Ако може, не обсъждайте въпроси, които биха създали конфликти между вас.

Лъв

През този ден представителите на зодия Лъв ще трябва малко да укротят егото си и да помислят как могат да бъдат полезни на хората около тях и на обществото. Включването в благотворителна инициатива е добър вариант. 

Дева

Деви, днес може би е по-добре да се отдръпнете от случващото се и да се ограничите в ролята на наблюдател. Това също така ще ви даде възможност да видите кой точно ви забива спиците в колелата.

Везни

Везни, тази събота ще ви бъде трудно да правите компромиси, ще ви липсва и търпение. Споделете вашите усещания, но запазете добрия тон.

Скорпион

Скорпиони, това е ден, в който да изберете смирението. Прави сте по много въпроси, но сега не е моментът да го доказвате. Само ще си спечелите врагове.

Стрелец

Плановете ви днес може да претърпят промяна. Важното е да не се ядосвате. Не се претоварвайте с излишни дейности. Всяка работа може да изчака.

Вижте още: Нещастни в любовта: Тези зодии най-трудно намират сродна душа

Козирог

Тази събота не бързайте за никъде. Важно е да бъдете у дома и да помогнете на семейството си за някои домашни дейности.

Водолей

Между вас и половинката може да се появят неочаквани емоции. Ще има динамика, връзката ви ще се задълбочи. Очаква ви прекрасен ден.

Риби

През този ден вярата ви ще е способна на чудеса. Повтаряйте си, че всичко е наред и ще се учудите от резултата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама