Хороскоп за днес, 22 декември 2023


Хороскоп за днес, 22 декември 2023
Снимка: iStock

Научете какво очаква всички зодии този петък, 22 декември 2023.

Овен

Това е ден, в който да прекарате с приятели. Сега е най-добрият момент да направите нещо щуро заедно и също да се включите в социални каузи.

Телец

Тази нощ може да сънувате родителите си. Опитайте се да анализирате какво сте наследили от тях, започнете да решавате натрупалите се проблеми.

Вижте още: Перфектният коледен подарък според зодията

Близнаци

Този петък бъдете внимателни с парите си и най-вече с това в какво ги влагате. Най-добре не започвайте ремонт или други дейности у дома.

Рак

През този ден заложете на спокойствието. Денят няма да предполага за активни действия. Ситуациите ще са противоречиви, затова не предприемайте важни действия.

Лъв

Днес може да не успеете да се отпуснете по начина, по който бихте желали. Ще се чувствате малко напрегнати. Избягвайте важните разговори и взимането на решения.

Дева

Този петък избягвайте да започвате нови дела и да подписвате договори. Отложете начинанията за друг ден и не се подавайте на емоции.

Везни

Това е ден за благотворителност. Отделете време за посещение на роднини или приятели, които в момента са в болници, домове за възрастни хора или институции.

Скорпион

Този петък не бъдете инати. Сега ще може да се уверите в правилността на съвет, даден ви от близък човек. Не забравяйте да му благодарите.

Стрелец

Креативността ви днес няма да познава граници. Опитайте се да я вградите във всичко, което правите. Резултатите ще са забележителни.

Вижте още: 2024 година носи огромни промени в живота на тези зодии

Козирог

Днес ще може да преодолеете сериозни различия с колегите си. Използвайте момента, за да се договорите дългосрочно за важни условия.

Водолей

Този петък не се изкушавайте да се потопите в носталгично настроение. Вместо да се измъчвате просто се обадете на човека, който ви липсва.

Риби

През този ден е препоръчително да посетите непознато и ново място. Имате нужда от нови впечатления. Очакват ви нови запознанства.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама