Хороскоп за днес, 21 февруари


Хороскоп за днес, 21 февруари
Снимка: iStock

Овен

Днес не потъвайте в самообвинения. Направили сте всичко както трябва и по правилата. Това, че някой не е доволен, не е ваш проблем.

Телец

Предстоят приятни емоции, но и доста сложни решения. Ако поставяте начало на нова връзка, то следвайте интуицията си и не се страхувайте от промените. За вече обвързаните е препоръчително да се въздържат от пориви на ревност.

Близнаци

Днес всякакви въпроси, свързани с администрация, ще протекат бързо и лесно. Това е моментът да придвижите дела в тази сфера.

Рак

Толерантността е хубаво нещо, но ако има въпрос, който ви измъчва, е добре да го обсъдите с партньора си. Поне няма да се сте в неизвестност.

Лъв

През този ден е добре да се замислите сериозно за грешките си. Да ги признаете - няма да е достатъчно. Ще трябва да се постараете да не ги повтаряте.

Дева

Този понеделник се обадете на ваш стар приятел и не забравяйте покровителите си. Жестът ви ще означава много за тях.

Везни

Днес ще сте склонни да поемете непредвиден риск. Сега не е най-подходящото време за това - предупредени сте!

Скорпион

Ако сте сложили розовите очила и всичко край вас е романтика, те ще ви напомнят, че избраникът ви може би не е толкова специален. Възможно е човекът с когото се срещате да не ви оценява.

Стрелец

Денят ви ще е силен по отношение на уреждането на въпроси, свързани с дома и семейството. Може да откриете начин за печелене на пари от вкъщи.

Козирог

 

Бъдещето никога не е било 100% ясно, но нищо не пречим да си представим нещата такива, каквито го искаме. Понякога наистина помага!

Водолей

Не мислете само за себе си. Ако вече сте във връзка, обръщайте внимание на проблемите, които любимият човек се опитва да сподели с вас.

Риби

Удоволствието в този ден ще намерите в пътуването. Дори кратка разходка може да ви даде онова разведряване, което ви е толкова необходимо сега.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама