Хороскоп за днес, 20 юли 2023


Хороскоп за днес, 20 юли 2023
Снимка: iStock

Овен

През този ден повечето хора ще са ви досадни. Причината ще е във вашия нисък праг на търпимост, така че не им се сърдете.

Телец

Готови сте на всичко, само да не си гледате работата. Помогнете на някого с неговите проблеми и може би утре той ще реши вашите.

Вижте още: 4 добри причини да обичате мъж Лъв

Близнаци

Днес ще имате избор: или да седнете и да оплаквате пропуснатите възможности, или да започнете активно търсене на нови. Какво ви харесва повече?

Рак 

Днес не би трябвало да имате проблеми с помощта, дори и от хора, от които изобщо не би ви хрумнало да очаквате нещо. Възползвайте се, това не се случва всеки ден.

Лъв

През този ден нищо не може да се превърне в пречка между вас и обекта на вашите стремежи. Движете се смело напред.

Дева

Този четвъртък най-голямо удоволствие ще носи консумацията на вкусна храна и напитки. Не прекалявайте с алкохола. Поглезете се - заслужавате го.

Везни

Днес се пазете от прекалено силни емоции и чувства. Истинските неща не срещат прекалени трудности по пътя си. Ако нещо е много труднопостижимо, мое би трябва да почака по-добър момент за реализация.

Вижте още: Как различните зодии се държат по време на почивка

Скорпион

Този четвъртък не се колебайте да потърси помощ от приятел при решаването на битов проблем, свързан с ремонт. Опитайте се да не се оплаквате от това колко е труден животът, за да имате помощници и за друг път.

Стрелец

През този ден ще имате всички шансове да се прочуете. Подобни възможности не се случват често, така че мобилизирайте всичките си ресурси, за да се покажете  в най-добрата си светлина.

Козирог

Днес не се колебайте да потърси помощ от приятел при решаването на битов проблем, свързан с ремонт. Опитайте се да не се оплаквате от това колко е труден животът, за да имате помощници и за друг път.

Водолей

През този ден се запасете с много търпение. Помислете добре, преди да се решите на крайни действия, свързани със семейството ви.

Риби

Днес избягвайте откритата конфронтация. Ако в разговора участват повече от двама души, то тогава е много вероятно другите да се обединят срещу вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама