Хороскоп за днес, 2 октомври 2024


Хороскоп за днес, 2 октомври 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази сряда, 2 октомври 2024, според зодията

Овен

Това е мощно нулиране във вашата зона на взаимоотношения, където старите взаимоотношения, стилове на привързаност и поведение са в процес на трансформация. Колкото повече утвърждавате собствените си стандарти за взаимоотношения, толкова повече можете да останете верни на желанията си, така че да изпитате нивото на интимност и лично израстване, което ви кара да се чувствате обичани и виждани. Как определяте собствените си стандарти за взаимоотношения? Избройте ги и помислете как отговарят на вашите желания.

Телец

Това новолуние ви предлага шанса да изследвате вашите ценности, въплъщение и сигурност. Тази времева рамка ще ви помогне да изясните вашите ценности и как те оформят ежедневните ви избори. Когато станем по-съзнателни за нашата ценностна система, ние сме в състояние да се настроим към възможности, които са в съответствие с нашата посока, и да упражним силата да казваме „не“ на тези, които не се чувстват добре. Какви възможности са в съответствие с вашите ценности и посока? Как можете да практикувате да казвате „не“ на онези, които не се чувстват добре?

Близнаци

Настъпва революция във вашата творческа сфера, където новите сътрудничества могат да ви помогнат да овладеете собствения си творчески усет. Бъдете отворени за работа с различни видове хора, от които можете да се учите, тъй като те могат да бъдат катализатор за пробивна творческа експанзия, която не сте смятали за възможна. Кой в живота ви ви вдъхновява творчески и как можете да търсите нови възможности за сътрудничество с него?

Вижте още: Новолунието на 2 октомври носи духовна промяна на тези 3 зодии

Рак

Очаквайте да преживеете някои промени на вътрешния фронт през следващите няколко седмици. Ако сте искали да се преместите в друга държава или дори в друг дом в местния град, сега е моментът. Не забравяйте, че понякога следващата ни точка на растеж изисква да излезем извън зоната си на комфорт, за да видим какви възможности се крият над хоризонта. Коя е една действителна стъпка, която можете да предприемете, за да направите значителна промяна в домашната си среда?

Лъв

Това е чудесен момент да започнете разговори, които ви позволяват да изразите ясно чувствата и мислите си. Невинаги е лесно да разберете какво мислите или чувствате незабавно, така че си дайте малко време да помислите какво искате да съобщите. Не бързайте; усетете думите си, за да можете да изразите напълно това, което е в ума ви. Опишете ситуация, при която отделянето на време за размисъл е подобрило комуникацията ви. Какво научихте от този опит?

Дева

Това е отлична времева рамка за сътрудничество с други хора и преследване на единствена цел. Не е нужно да правите всичко сами; можете да откриете силата да се облягате на другите през това време, за да ви покаже, че можете да се научите да получавате. Какво е вашето отношение към получаването на помощ от другите? Как можете да станете по-отворени към това? Определете цел, към която работите в момента. Как можете да включите другите в този процес, за да го постигнете по-ефективно?

Везни

Вашата представа за себе си е на път да се промени, което може да повлияе на начина, по който се представяте пред света, на вашия стил или дори на това как взаимодействате във вашите взаимоотношения. Тази лична трансформация е тук, за да ви помогне да се отървете от това, което не сте, за да можете да станете това, което винаги сте били, но с повече увереност. Какви стъпки можете да предприемете, за да се отървете от всякакви фалшиви самовъзприятия и да прегърнете това, което наистина сте?

Вижте още: ЛЮБОВЕН хороскоп за октомври 2024

Скорпион

Това е добър момент да се запитате дали вашите идеали и желания са създадени от душевно ниво или има част от вас, която чувства натиск от външни източници, за да се съобразите с обществените очаквания. Когато вашите желания са създадени от място на душата, вероятно ще изпитате бързи възможности, идващи пред вас, и няма да имате чувството, че трябва да съборите врати, за да ги постигнете - те просто естествено гравитират към вас. Опишете момент, в който следването на водените от душата ви желания е довело до бързи възможности. 

Стрелец

Може да каните нови приятели в живота си, които могат да ви помогнат да растете и да се разширявате по нови начини. Не се затваряйте да се смесвате с нови лица от различни места, тъй като те могат да действат като огледала, за да разкрият различни страни от вас. Помислете за настоящите си приятелства. Как ви помогнаха да растете и да се разширявате по нови начини?

Козирог

Ново разширяване на кариерата е близо. Всичко, което трябва да направите, е да поемете по-големи шансове за това, в което влагате усилията си. Ако винаги сте искали да поставите името си за конкретна роля, независимо от нивото на вашия опит, тогава е време да видите как може да ви извлече късметът. Бъдете смели и не се тревожете за „правилата“ – може просто да успеете да се промъкнете през задните врати на матрицата. 

Водолей

Вашите вярвания относно любовта и връзките са за съживяване. Това е най-добрият момент, за да видите дали вашите основни ценности трябва да се променят, така че да съответстват на това кой сте днес и какво искате да преживеете в живота си сега. Какви основни ценности държите във вашите взаимоотношения и как те съответстват на това, което сте днес?

Риби

Връзката може да се превърне в нещо по-дълбоко и през следващите няколко седмици може да изпитате ниво на сурова и честна интимност, което може да ви спре дъха. Това може да подтикне вашата зрялост и растеж в начина, по който подхождате към взаимоотношенията, като ви помага да се отървете от всякакви токсични действия от ваша страна, така че да можете да се почувствате по-овластени в това кой сте и по-сигурни в партньорствата си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама