Хороскоп за днес, 15 декември 2022


Хороскоп за днес, 15 декември 2022
Снимка: iStock

Овен

През този ден малко ще са нещата, които ще могат да ви извадят извън равновесие. Потърсете отдушник в добре познати дейности.

Телец

Във финансов план не решавайте важни въпроси, не давайте или взимайте пари назаем. Денят е добър за предаване на знания.

Близнаци

Този четвъртък отделете повече време, за да чуете това, което вълнува близките ви. Не допускайте отдалечаване един от друг. 

Рак

Това е ден, в който умереността ще ви е от полза. Стиснете зъби и пропуснете хапливите забележки на другите, които ще чуете.

Лъв

Това е ден за интелектуални постижения и нови знания. Силна ще бъде проявата на умствените ви способности - не пропускайте възможности да се докажете.

Дева

Днес е възможно да научите много неща - както за света, така и за себе си. Вероятно ще научите тайна или отговор на важен въпрос.

Везни

Този четвъртък насърчавайте откривателя в себе си. Предстоят ви много нови неща, само трябва да направите първата крачка към тях.

Скорпион

През този ден бъдете внимателни с натоварването. Пазете кръста и гръбнака си. Не правете резки движения и не вдигайте тежко.

Стрелец

Днес не се стремете да променяте нещо във външния си вид. Денят не е подходящ за подстригване или боядисване - със сигурност резултатът няма да ви хареса.

Козирог

През този ден ще видите стари приятели. Оставете се на хубавите спомени и забравете за обидите от отминали времена.

Водолей

Днес може да научите лоша новина. Не бързайте да се натъжавате. Скоро ще видите позитивите в нея. 

Риби

През този ден ви предстоят много събития, на които ще сте важен участник. Със сигурност ще се уморите, но ще сте доволни от себе си. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама