Хороскоп за днес, 13 юли


Хороскоп за днес, 13 юли
Снимка: iStock

Овен

Днес Съдбата ще ви поднесе някои истини. Колкото по-бързо ги приемете, толкова по-добре за вас. Много е важно да не се обвинявате за нищо. Това е ден за приемане.

Телец

Днес се обадете на онези приятели, които толкова много ви липсват. Проверете графика си и запишете срещите. Оставете достатъчно време, за да се наговорите на воля.

Дневен хороскоп за 13 юли

Близнаци

Понякога е важно от какъв ъгъл гледаме на нещата. Ако гледката не ви устройва, сменете позицията. Това е ден на адаптивността.

Рак

Днес не си правете излишни илюзии, но и не стойте със скръстени ръце. Придържайте се към рутинните си задължения. Това е ден на умереността.

Лъв

Днес не налагайте мнението си на всяка цена. Може да се окаже, че не сте прави и щетите по репутацията ви ще бъдат големи. Това е ден за проява на далновидност.

Пълнолунието на 13 юли ще сбъдне мечтите на тези зодии

Дева

Днес бъдете по-добронамерени към света, за да получите същото. Сега е момент, в който може да си отдъхнете и да не търсите опасност зад всеки ъгъл. Това е ден за отпускане.

Везни

Днес не казвайте повече, отколкото ви питат. Не бързайте и да се хвалите с това, което знаете. Ситуацията може да се промени скоро. Това е ден за предвидливост.

Скорпион

Днес не подценявайте чувствата на партньора си, както и неговата чувствителност и ранимост. Сега е ваш ред да се замислите как се чувства той или тя. Това е ден на толерантността.

Зодиите, които много скоро ги очакват положителни промени в любовта

Стрелец

Тази сряда ще имате възможността да осъществите голяма покупка. Насладете се изцяло на процеса, защото очаквате този момент отдавна. Това е ден за удоволствия.

Козирог

Днес може да разберете, че някой ви завижда и се опитва да ви подведе, като ви поднесе невярна информация. Имайте доверие само на себе си. Това е ден за повишено внимание.

Водолей

Умереността е чудесно качество. Днес е добре да изпробвате уменията си в тази посока. Дори да има за какво да се радвате, направете го тихо и за себе си. Това е ден за смиреност.

Как изглеждат различните зодии като бивши

Риби 

Днес не залагайте само на външния вид. Дори неглиже вие имате своята тежест сред приятелите и колегите, така че ако нямате време да се нагласите - не се притеснявайте. Това е ден за скромност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама