Хороскоп за днес, 13 декември 2023


Хороскоп за днес, 13 декември 2023
Снимка: iStock

Научете какво очаква всички зодии тази сряда, 13 декември 2023.

Овен

Подгответе се за известно емоционално напрежение, Овни, но ако се използва разумно, може да повиши вашия стремеж и мотивация за успех. Луната навлиза в Козирог точно както ретрограден Меркурий също започва в Козирог. Може да почувствате силно желание да работите върху себе си и да насочите част от енергията си към кариерата си, като по този начин повишите и социалния си статус.

Телец

Без значение къде се намирате в живота, светът е широко отворен, за да го изследвате. По време на Луната, навлизаща в Козирог, вие получавате решителност и желание. Първата стъпка към откриването е да погледнете в себе си. Запитайте се какво бихте искали се случи в живота ви в бъдеще? Как бихте искали да се чувствате? Кой искате да бъде с вас, когато стигнете там? Създайте цел и я коригирайте според нуждите.

Вижте още: Новолуние на 13 декември: Край на каръка в любовта за тези 4 зодии

Близнаци

Близнаци, какъв тип дарител сте и какъв тип приемник искате да бъдете? Луната, навлизаща в Козирог, е време, в което трябва да зададете трудните въпроси за живота, включително инвестициите, които искате да направите в бъдещето. Сега е чудесно време за лична инвентаризация, отчасти в паричен смисъл. Имате ли области от живота си, които ви спъват и ви карат да губите пари? Къде можете да намалите рисковете си и да подобрите печалбите си?

Рак

Време е да прегледате и обмислите от какво се нуждаят вашите партньорства от вас и какво смятате, че можете да предоставите. Това е подходящо време за оценка на взаимоотношенията ви. Помислете за всички аспекти и какво може да се подобри.

Лъв

Можете да направите каквото трябва, Лъвове. Трябва да поемете ангажимент към себе си и да го приоритизирате. Тъй като Луната навлиза в Козирог през следващите няколко дни, използвайте инструмент, който ви помага да останете фокусирани и преднамерени, когато става въпрос за работния процес. Помислете дали да си дадете някаква парична награда за добра работа и за преминаване през деня, без да отлагате. Може да намерите за полезно да планирате предварително или да делегирате неща, които другите могат да направят за вас. Измислете система и действайте.

Дева

Деви, когато вашият творчески кладенец изглежда пресъхнал, какво можете да направите, за да го възстановите отново? Това е добър момент да спрете и да направите нещо друго. Вместо да се натоварвате да разберете нещата, опитайте се да стимулирате мозъка си със забавна дейност. Каквото и да решите да направите, признайте чувствата си с нагласата, че това не е завинаги. Ще се върнете към обичайното си въображение за нула време.

 

Везни

Малките неща, които са едновременно предвидими и практични, създават усещане за стабилност в дома. Може да почувствате силна нужда да пренасочите живота си към рутини, които ви напомнят колко добър е животът всъщност.

Скорпион

Не е нужно винаги да казвате това, което мислите, нито пък да разкривате мислите си на другите. Можете да обработите идеите си по по-конкретни начини през следващите няколко дни, когато Луната започне да пътува през Козирог, вашия слънчев дом на комуникацията и мисленето.

Вижте още: Ето каква е скритата сексуална фантазия на всяка зодия

Стрелец

С толкова много разпродажби, които се случват в момента, може да се изкушите да похарчите повече от това, което имате. Може дори да почувствате, че трябва да надхвърлите типичните си навици за пазаруване, за да покажете благодарност и щедрост към другите. Опитайте се да се контролирате и не се хвърляйте на всяка оферта, която видите. Не искате да харчите твърде много от трудно спечелените си пари.

Козирог

Козирози, веднъж месечно Луната навлиза във вашия знак за няколко дни и имате възможност да помислите за личните си желания. Ако сте пренебрегвали физическите си нужди като маникюр, педикюр, лице, подстригване и т.н., запишете си час. Това също е чудесен момент да се свържете отново с жените в живота си, които са значими за вас: майка, лели, баби, приятелки и ментори.

Водолей

Може да станете толкова заети в живота си, че да спрете да чувате собствения си вътрешен глас. По време на Луната в Козирог може да почувствате, че трябва да се свържете отново с духовната си страна. Вашата висша сила винаги е там и говори, за да ви помогне да разберете дали сте на прав път. Няколко обстоятелства може да са неуловими, но ако останете наясно и съвестни за това, което се случва около вас, може да откриете, че това прозрение се оказва вярно.

Риби

Приятелството става централна тема за вас през следващите, когато Луната навлиза в знака Козирог. Приятелите могат да бъдат системата за подкрепа, от която се нуждаете в момента, особено ако преминавате през труден период, в който животът ви се струва малко по-натоварен от обикновено поради тежки проекти, които трябва да завършите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама