Хороскоп за днес, 12 декември 2023


Хороскоп за днес, 12 декември 2023
Снимка: iStock

Научете какво очаква всички зодии този вторник, 12 декември 2023.

Овен

Овни, винаги има място за растеж и тази година ви научи да гледате на живота и любовта по много различни начини. Новолунието в Стрелец отваря нова възможност в личната ви философия и начина, по който гледате на живота. Вие се променяте и затова този цикъл на Новолуние е толкова важен за вас.

Телец

Поддържането на нещата винаги е мъдър избор, но не е необходимо всичко да е там, за да го види светът. Новолунието в Стрелец ви позволява да изберете дискретност пред прозрачност. Има неща, които може да предпочетете да запазите за себе си, а идеята за поверителност има ново значение.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 11-15 декември 2023

Близнаци

Знаете какво трябва да направите, Близнаци, само един тласък от Вселената е голяма помощ. Новолунието в Стрелец ви дава нов поглед върху любовта. Готови сте да изследвате нещата от различна гледна точка и там, където сте били затворени за идеи, сега сте малко по-заинтригувани.

Рак

Раци, никога не е твърде късно да се опитате да подобрите тялото или здравето си, дори и да сте водили не толкова здравословен начин на живот. Новолунието в Стрелец ви помага да вземате мъдри решения, които да подобрят здравето ви. Това е страхотен момент да се вземете в ръце и да се погрижите по-добре за себе си. Никога не е късно.

Лъв

Вие обожавате идеята за романтика, особено когато звездите подкрепят идеята за любов. Това е идеалното време да се отдадете на всичко сантиментално. Слушайте романтична музика. Гледайте романтични филми. Четете поезия и си сложете любимия си парфюм.

Дева

Време ли е да се установите и да намерите място, което да наречете свое. Новолунието в Стрелец може да ви помогне да намерите дома на мечтите си или да ви даде желание да изберете опознаването пред промяната. Идеята за пускане на корени е чудесна идея, за която може да се почувствате напълно готови.

Везни

Новолунието в Стрелец отваря нова възможност за правене на пари. Може да имате предложение за страничен проект или да се събудите с бизнес план, който искате да започнете през новата година. Приятел може да види таланта ви и да иска да ви подкрепи да започнете свой собствен малък бизнес. Много готини неща могат да се появят на пътя ви и всичко това да отведе финансите ви в по-добра посока.

Скорпион

Скорпиони, през този ден комуникацията няма да е най-силната ви страна. Бъдете внимателни при изпращането на текстови съобщения - възможно е да объркате получателя и това да доведе до недоразумение.

Вижте още: Новолуние на 13 декември: Край на каръка в любовта за тези 4 зодии

Стрелец

Новолунието в Стрелец може да затвори вратата към една глава от живота ви, която едновременно се радвате и тъжите, че свършва. Никога не е лесно да се сбогувате с познатото. Но това може да ви помогне да разширите светогледа си и да ви подтикне да изживеете неща, които не бихте могли да изпитате, ако се бяхте задоволили със своята зона на комфорт.

Козирог

Козирози, винаги е добре да излезете в света и да се срещнете с нови хора, които са със същата професия. Можете да се учите от другите и да придобивате нови знания, освен това никога не се знае, може да ви запознаят с човек, който да ви помогне да издигнете кариерата си на ново ниво. Новолунието в Стрелец предвещава нови приятелства и възможности за създаване на нови бизнес съюзи. Бъдете по-активни в социалните мрежи и ако сте срамежливи, опитайте се да си наложите да бъдете по-социални.

Водолей

Денят е подходящ за промени във външния вид. Сега смело може да експериментирате с прическата. Новата прическа ще ви даде допълнителна енергия.

Риби

Новолунието в Стрелец може да ви донесе нова работа. Актуализирайте автобиографията си. Помолете стари колеги за препоръчителни писма, само за да имате под ръка. Ако не сте дали препоръки на другите в социалните мрежи, помислете дали да не го направите и поискайте обратно някои в замяна. Ако се надявате да привлечете вниманието на потенциална компания, за която искате да работите, това е периодът да го направите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама