Хороскоп за днес, 10 юли 2023


Хороскоп за днес, 10 юли 2023
Снимка: iStock

Овен

Този понеделник всичко ще се получава много по-добре, отколкото ще си го представяли. Време е вярата да се върне в живота ви.

Телец

Днес ще се сбъдне ваша стара мечта. Насладете ѝ се и започнете да мислите за нови, които да реализирате.

Близнаци

През този ден не разчитайте на благоразположението на другите. Те може да са заети със своите дела - вие се посветете на вашите.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 10 - 16 юли 2023

Рак

Този понеделник няма да имате много свобода за действие. Първо ще трябва да се справите със задълженията си, а след това да се отдадете на удоволствия.

Лъв

Денят е подходящ за дейности, свързани с научна работа, творчество и изкуство. Не посягайте към алкохола и цигарите.

Дева

Този понеделник някой ще ви даде голямо обещание. Отдайте се на радостта, но имат едно наум, че нещата може да се отложат във времето.

Везни

Днес настроението и благополучието ви ще зависят повече от околните. Нивото ви на дипломатичност ще е трябва да е високо.

Вижте още: 2 зодии ще започнат нов етап от живота си през ЮЛИ 2023

Скорпион

Днес бъдете по-ярки от слънцето и по-волни от вятъра. Очаква ви прекрасен ден, за който ще си спомняте с любов в бъдеще.

Стрелец

Сега най-добре избягвайте сериозните дейности. Заемете се с рутина, която ви е добре позната. Избягвайте важните разговори.

Козирог

Този понеделник трябва да си дадете сметка, че може би прекалявате с егоизма си. Ако продължавате така, ще съжалявате за последиците.

Водолей

Това е ден, в който ще имате шанса да получите това, което искате. За целта ще трябва да подберете точните думи, гарнирани с любов.

Риби

Това е ден, в който да направите първата крачка към сдобряването. Действието няма да ви коства толкова много, колкото предполагате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама