Хороскоп за днес, 1 септември


Хороскоп за днес, 1 септември
Снимка: iStock

Овен

През този ден ще научите важна информация, но едва ли ще може да я използвате в своя полза. Има и такива моменти, не се ядосвайте.

Телец

Този четвъртък ще намерите нещо ценно. Не бързайте да се хвалите. Оставете придобивката за себе си и й се наслаждавайте в тишина.

Близнаци

Това е ден за покой и смирение. Сега забравете за активни действия. Не настоявайте за каквото и да било. Което е ваше само ще дойде при вас.

Големият месечен хороскоп за септември 2022

Рак

През този ден ще срещнете разбиране, на каквото не сте се надявали. Много е важно да не злоупотребявате с доверието, което сте получили.

Лъв

Денят е подходящ за нови запознанства. Късметът ще ви съпътства навсякъде. При по-чувствителните хора интуицията може да се засили. Вярвайте на шестото си чувство.

Дева

През този ден обърнете внимание на външния си вид. Всички процедури, свързани с това, ще са подходящи и ще повдигнат самочувствието ви.

Зодиите, които ще бъдат най-щастливи през септември

Везни

Ако днес не знаете какво искате от партньора си, най-добре се фокусирайте върху професионалната сфера от живота. Денят не е подходящ за изясняването на лични отношения.

Скорпион

Този четвъртък не слагайте всички под общ знаменател. Опитайте се да не спорите с близките си и не взимайте прибързани решения.

Стрелец

Днес духовните ви сили по нищо няма да отстъпват на физическите, но и двата вида ще се наложи да насочите в правилната посока. Не се пилейте в празни приказки и обсъждане на теория.

Очакванията са една от основните причини за неудовлетвореността във връзката

Козирог

През този ден не се пресилвайте. Още към обяд забавете темпото и си спомнете, че работата няма да избяга. Позволете си кратка почивка, за да разпуснете, колкото се може повече.

Водолей

Този четвъртък рискувате да бъдете изпълнени с прекалено много страст. В един момент ще е добре да я усмирите малко, за не уплашите този, който не трябва.

Риби 

Днес помнете, че един стар приятел е по-добре от двама нови. Всякакви промени ще изискват значителни усилия, в това число и емоционални. Пестете силите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама