Хороскоп за днес, 1 октомври 2023


Хороскоп за днес, 1 октомври 2023
Снимка: Instagram

Започваме новия месец с вълнуващи изненади. Вижте какво очаква всички зодии тази неделя, 1 октомври 2023.

Овен

Овни, трябва да посветите днешния ден на удоволствия и забавления. Забравете за чистене или готвене и започнете да се наслаждавате на живота.

Телец

През първия ден от месец октомври звездите ви съветват да се вслушвате много по-внимателно към съветите, които ще ви бъдат дадени от страна на близки и приятели. Сега не сте толкова силни, че да се справите с всички сами.

Близнаци

Тази неделя, Близнаци, късметът ще ви покаже, че не ви е забравил. Много скоро ще разберете да сериозна придобивка, която ще ви дари с повече възможности.

Рак

Днес от вас ще се изисква да се изправите с проблемите за решаване очи в очи. Бъдете смели и неотстъпчиви от истината и добрите намерения.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 25 и вижте КЪСМЕТА си за октомври 2023

Лъв

Лъвове, тази неделя от съществено значение ще бъде умението ви да се поставите на мястото на другия. Предстои ви изпит за толерантност.

Дева

Деви, очаква ви ден, изпълнен с приятни мигове. С каквото се захванете днес, ще ви върви като по вода. С половинката ви може да обмислите дали да не узаконите връзката си.

Везни

През този ден забавленията може да са много примамливи, но ще имате и сериозни задачи. Ако успеете да сте бързи - ще съумеете да съчетаете полезното с приятното.

Скорпион

Тази неделя оставете големите съмнения и подозрителност. Те с нищо няма да ви помогнат. По-скоро бихте обидили човека, в когото се съмнявате.

Стрелец

Още сутринта бележете деня с малка промяна. Ако не ви хрумне веднага, ще имате време до обяд, за да помислите какво точно да бъде това, но след това започнете да действате.

Вижте още: Зодиите с нова любов през октомври 2023

Козирог

Тази неделя ви предстои среща с нещо ново. Проявете здравословно любопитство, но не издавайте намеренията си.

Водолей

Имате толкова много в лицето на хората, които обичате. Предстои ви да срещнете още много хора, които да променят живота ви към добро!

Риби

Риби, всяко добро, направено днес, ще ви се върне стократно. Не щадете добротата си!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама